HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (7/1662) > >>

HeirToGrievous:
A cikkhez írt leírás szerint ő az.
"According to The New York Times, the new Spider-Man miniseries will introduce an original villain called Cadaverous, "who will cause problems for Spider-Man, his alter-ego, Peter Parker, and his beloved Mary Jane Watson." The story takes place over five issues."

Gorgonita:
J.J.Abrams és fia Pókember képregényt ír. Sajnos nincs időm szuperhős képregényeket is olvasni. Felvilágosítana valaki, hogy a borítón látható hölgy M.J.-e. Ők újra találkozhatnak? És mit szól ehhez Lucifer? Vagy az az alku már feledésbe merült?

https://www.cbr.com/spider-man-jj-abrams-son-marvel-comic/?utm_content=buffer4edf5&utm_medium=Social-Distribution&utm_source=CBR-FB-P&utm_campaign=CBR-FB-P&fbclid=IwAR3pTRpGlrUJmhjGvVqrImM_OSmmynAC5LthbFMCsOOQRZURbNXFM797xWA

Mondjuk amikor legutóbb szuperhősöset olvastam, három X-Men tag épp azon  poénkodott, hogy melyikük hányszor volt már halott. Szóval lehet nem is veszítek sokat, de azért néha hiányzik a zsáner. Például kíváncsi lennék Batman elkapta-e már a három egyforma Jokert.

turkia:

Elég sok bubi kéne.  A Knight Rider jöhet. ;)

Hegylakó. Beletrafáltál, sztem az egyetlen film, aminek a 2. szinkronja a jobb. (pedig Koroknay általában brillírozik, de Hankó jobb ebben a szerepben)

Galen:

--- Idézetet írta: turkia - 2019. Február 25., 15:19:06 ---Vagy lehet, hogy jobbat találtak volna.
--- Idézet vége ---
Na ne, szórakozz már. Írd össze mi hibázzik és csinálok neked beragasztható szövegbuborékot a kérdéses helyekre. A háttérben pedig Huszti Péter csak a szépre emlékezem nótája fog szólni. Persze én fennhangon a Knight Rider-t dúdolom mert Michonak megigértem. Recsi meg halkan a baritonján "Ein auto, ein computer, ein mann"

--- Idézetet írta: turkia - 2019. Február 25., 15:19:06 ---Galen, igazad van. A szememben az új szinkronok felérnek egy arculcsapással.
--- Idézet vége ---
Ó ezt is lehet pozitív oldalról nézni. Én régen onnan különböztettem meg a Hegylakó jó és szar szinkronját hogy odatekertem a "Heather kérlek / Heather légyszívesre".

Peter P:

--- Idézetet írta: Galen - 2019. Február 25., 15:09:25 ---
--- Idézetet írta: Peter P - 2019. Február 25., 14:41:06 ---Pontosan, én is azt mondom, hogy pár mondat miatt, nem dől össze a világ.

--- Idézet vége ---
Én ezt most az Eaglemoss "védelmében" mondtam.
--- Idézet vége ---

Védelmében?  :badteeth:
Mit lehet azon védeni? Sokszor értelmezhetetlen az egész fordítás.  :-\

--- Idézetet írta: turkia - 2019. Február 25., 15:19:06 ---
--- Idézetet írta: Peter P - 2019. Február 25., 15:01:30 ---
Véleményem szerint nézhetjük úgy is, ha nem a Kingpin csapat kapta volna meg a munkát hanem valaki más, akkor kaphatunk volna valami Eaglemoss szintű kutyaütő bandát. Ez nagyon fontos!

--- Idézet vége ---

Vagy lehet, hogy jobbat találtak volna. Nyilván nem egy, vagy két csapat van az országban, aminek ez profilba vág. De a lényeg, hogy ez már ilyen. Legalább van.  :nemtudom:
--- Idézet vége ---

Van ilyen? Nem tudom. Ebbe a profilú jártasságba nem hinném, hogy tolonganak a fordítók/beírók/műszaki szerkesztők.
De szerintem nem nagyon találnál jobbat náluk. És ha ők a szint akkor megnyugodhatunk.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése