HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (6/1662) > >>

turkia:
A témához annyit tudok hozzátenni  :) , hogy Gorgonita, megváltoztattad a profilképedet?  Miért?

HeirToGrievous:

--- Idézetet írta: talgaby - 2019. Június 20., 21:56:15 ---....Most a DC Blackben van, hogy majd jó felnőttes lesz, de eddig az egész imprint harmatgyenge.

--- Idézet vége ---

Áhá! Szóval ez az a sorozat, aminek az első számában kilátszott a "bat-kolbász", és amit a reprintben és a digitális verzióban végül (hála égnek!) kitakartak.

Micho:

--- Idézetet írta: talgaby - 2019. Június 20., 21:56:15 ---De az egész kapcsán van egy olyan érzésem, hogy a szerkesztőség nem nagyon sietteti a megjelenését, mintha nem igazán bíznának benne.

--- Idézet vége ---

Ami még pluszban irritál, hogy mire ez megjelenik, DC-éknél már minimum két reboot-ot kapott az univerzum, amire a sztori épült. Bár, talán ez megáll a saját lábán is, de ettōl függetlenül én épp a sok reboot miatt nem voltam soha stabil DC olvasó... nálam a DC inkább csak néhány nagy sztorit jelent, semmint sorozatot, mert állandóan újraindítják.

talgaby:
Szóval egy minisorozat, amit egy ismert név ír, és arról szól, hogy jön egy tök ismeretlen új ijesztő ellenség (akinek a neve borzalmas itt, de hagyjuk), és felfordulást okoz <hős> életében.
Eredeti.

A háromjokeres dolgot meg nagyon húzzák. Most a DC Blackben van, hogy majd jó felnőttes lesz, de eddig az egész imprint harmatgyenge. Az se segít, hogy Faboknak senki se mert szólni, hogy három különböző Jokert kellene rajzolni, mint az eredeti ötlet felvetésekor, nem a Killing Joke-bélit háromszor kicsit más zakóban.
De az egész kapcsán van egy olyan érzésem, hogy a szerkesztőség nem nagyon sietteti a megjelenését, mintha nem igazán bíznának benne.

Micho:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Június 20., 18:57:02 --- Például kíváncsi lennék Batman elkapta-e már a három egyforma Jokert.

--- Idézet vége ---

Az a sztori még nem jelent meg, de én is kíváncsi vagyok a megfejtésre... bár félek annyi lesz, hogy "csak".

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése