HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Farek:
https://index.hu/kultur/media/2019/07/03/varatlanul_befejezodott_a_the_walking_dead_kepregeny/
Micho:
--- Idézetet írta: Gorgonita - 2019. Június 21., 14:47:39 ---Szuperhősékről jut eszembe, életem első szuperes képregényét a Monolit bosszúját (Alfa Magazin) senki se akarja honosítani?
--- Idézet vége ---
Nem, mert várhatóan jövōre hozza a Kingpin, ráadásul a sztori elōzményeivel egy kötetben :bravo:
Gorgonita:
Ez meg a másik. Elkezdenek egy történetszálat, aztán az ember sosem jut a végére. A Civil War idején Wolverine hogy fogadkozott, hogy felderíti a háttérben zajló manipulációkat, aztán vagy sosem történt meg, vagy én nem jutottam el odáig.
Szuperhősékről jut eszembe, életem első szuperes képregényét a Monolit bosszúját (Alfa Magazin) senki se akarja honosítani? Ha jól emlékszem ott még fantasztikusoknak (vagy különlegeseknek) fordították a szuperhősöket.
https://www.vatera.hu/alfa-kulonszam-1989-a-monolit-bosszuja-amerika-kapitany-pokember-thor-vasember-2774458496.html
Turkia: Mostantól én képviselem a Lázadást/Új Köztársaságot az SW topicban. :)
Farek:
De miért nem hagyják Johnsnak, hogy tegye a dolgát? :headscratch:
Mondjuk, az nem meglepő, hogy a Brand New Day ötleteit feledtetni akarták. Az egészet kellene. Vagy megfeledkezni róla. Nem tudod Mephisto telefonszámát? ;D
talgaby:
Nem, Johns már akkor tudta, mit akar, csak van egy sanda gyanúm, hogy ezt folyamatosan nem engedték teljesen kidolgozni. Nem ez lett volna az első olyan pedzegetett eseményszál, amit kitalált és elbukott élesben (a DCnU elején mindenhol ott járt egy rejtelmes köpenyes nő, belőle sikerült kihozni a világ egyik legunalmasabb átírt eredetsztoriját a Trinity Warban), vagy hogy a DC – sőt, akár a Marvel is – szép csendben elsunnyog beígért történetelemeket. Pókemberen is a Brand New Day első tíz füzetében bedobott ötletek kb. harmadából sose lett semmi vagy szó szerint pár oldalban elvarrták valahol és igyekeztek megszabadulni tőle.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése