HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
rico74:
Újabb nagy művész tette le végleg a tollat. A képet árnyékolja hogy állítólag önkezével vetett véget az életének, bár búcsúlevelet nem hagyott. Al Rióról van szó akit ma felakasztva találtak meg.
:(
zozi56:
Moore ha kapna, se kérné, szerintem. A filmből is amit kapott, továbbította Gibbonsnek, ha jól tudom.
szerk.:
Ezt most találtam. :)
--- Idézet ---Rorschach's Journal. October First, 2013: Intellectual property carcass in alley this morning, tire tread on burst stomach. This company is milking me. I have seen its true face. The sequels are extended gutters and the gutters are full of blood and when the drains finally scrape bottom, all the vermin will drown. The accumulated filth of all their exploitation and mediocrity will foam up about their waists and all the producers and hacks will look up and shout "Save us!"... and I'll whisper "no."
--- Idézet vége ---
jocibmx:
Láttátok már az új DC-s fő hírt? Megcsinálják az előzményeket a Watchmennek.
Kicsit vegyesen gondolok erre, kicsit pénz szagúnak tűnik. Sőt.., bár elég nagy nevek vannak benne, de minden szereplő külön minit kap.
Mondjuk én tuti elolvasom majd, aztán meglátjuk, Alan Moore meg gondolom egy fityinget sem kap :headscratch:
Inner Circle:
--- Idézetet írta: talgaby - 2012. Január 26., 17:03:01 ---Jó, de a GeekBlog logikája alapján Frank Miller = Sin City + TDKR, esetleg + Martha Washington. Ha meg az ember bedob esetleg egy Spawn/Batmant, máris jön a hallgatás.
--- Idézet vége ---
Chris Claremont-t sem a 2000 körül az Uncanny X-Menbe írt Neo-s zagyvasága alapján szokás megítélni :-) Te jó Isten, milyen pocsék volt... Salvo, az Élő Puska meg Barbikán, akit sose látott senki, és az volt a szuperképessége, hogy eltüntette a házról az ablakokat... no de 75-91 között csodákat tett ugyanezzel a címmel.
Executor:
Zozi december eleji kérdései nyomán én is felteszek egy kérdést, amire kíváncsian várom a Véleményeteket:
kérdés két részletben:
a, Miért kellett elvenni az Anti-venom kosztümöt "véglegesen" Eddie Brock-tól a Spider-island alatt?
b, Szerintetek mit fognak kezdeni a jövőben Eddie-vel?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése