HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (483/1662) > >>

talgaby:
Előadták az X-Men v2-ben és nemrég visszajött a Legacy alatt is, sőt, volt ez már Morrison New X-menjében és ennek folyományaként a Warsongban. Sőt, talán X-Statixon is volt hasonló.

Inner Circle:
Irigyellek, hogy téged legalább annyira érdekel a történet, hogy ilyen kérdések felmerüljenek benned :-) Engem az Ultimates 3 óta egyre kevésbé fognak meg az Ultimate-sztorik, ez meg különösen szenved a szokásos U-betegségektől (pedig az első két Ultimates-széria nagyon bejött).
Ezt a felgyorsított idejű buborékos sztorit egyébként előadták az Uncanny X-Force-ban is, azt viszont melegen ajánlom.

Farek:
Egy ideje már érlelődik bennem, de most megkérdezem: ugye nem csak nekem jutott eszembe, hogy az Ultimates-ben a jelenleg folyó Holnap Gyermekei történetvonal - szerintem - egyértelműen a Marvel Extrában magyarul is megjelent sötét dómos történetre épít, amiben véletlenül belül felgyorsították az időt lelassítás helyett, és mindenféle specifikus kajak lények mászkáltak odabent. Persze ultimatizálták, de az alap - ismét csak szerintem - nagyon is felismerhető.

Mondjuk, ami a kezdetek óta nem hagy nyugodni, hogy oké, hogy a felépült kupolában már prögö az idő, de amíg épült az a kupola - vagy kupolák -, hogy a viharban nem vették észre? Azért egy ilyen méretű és bonyolultságú szerkezetet nem lehet csak úgy pikk-pakk felhúzni a mindenre figyelő és puskaporos Ultimate világban, még a puszta közepén sem.
Persze, mivel kiderült, hogy Reed a főgonosz, nyilván lehet hivatkozni mindenféle fejlett álcázó technikára, de legalább hivatkoznának rá! Így viszont hiányérzetem van, mert amíg ezt legalább említés szintjén nem teszik helyre, addig nekem már  a kiindulásnál elbukott a történet.

Inner Circle:
Angyalok, gyülekező!
http://www.youtube.com/watch?v=pXxb0Yj68Dc

Inner Circle:
Riót bár nem ismertem, nyugodjék békében :-(
Az Amazing Spider-Man 679-ik részében van egy poszter az Avengers vs. X-Menről, és egy kis meglepetés: Vihar az X-ek oldalán van, Bestia és Rozsomák viszont az Angyalokkal... ehhez képest eltörpül, hogy Angyal is ott van, méghozzá fémszárnyakkal.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése