HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (485/1662) > >>

Firvingi:
A Swamp Thing nagyon jó, főleg a harmadik résztől kezd ütős lenni szerintem. Ami amúgy szerintem az egyik legjobb dc futó sorozat, az előbb említett batmanen kívül, a Justice league dark(főleg Deadman és Constantine miatt-nála eddig minden képkocka amin rajta van(az amúgy nagyon jó I vampire sorozatban lévő vendégszereplését is beleértve) nagyon erős)

zozi56:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2012. Január 26., 15:40:32 ---A Swamp Thinget is dicsérik, tényleg olyan jó? Valaki követi azt a címet?

--- Idézet vége ---
Az első szám nem volt rossz. Tovább még mindig nem jutottam. :)

talgaby:
Jó, de a GeekBlog logikája alapján Frank Miller = Sin City + TDKR, esetleg + Martha Washington. Ha meg az ember bedob esetleg egy Spawn/Batmant, máris jön a hallgatás.

jocibmx:
Persze ezt én is tudom, igazából ezt a Geekblog-on olastam egy kommentben, valószínűleg az Első év és Dark Knight Returns-re értették Frank Miller esetében.  Bár visszaolvasva én is hülyén fogalmaztam meg amit akartam  :badteeth:

talgaby:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2012. Január 26., 15:40:32 ---(...)tényleg a legjobb Batman író Frank Miller óta de az tuti hogy nagyon jó a sztori.
--- Idézet vége ---
Ezt nem lenne nehéz elérni. Egy lobotomizált majom jobbat tudna. Aki meg nem hiszi, annak két cím: DK2 és All-Star Batman & Robin, minden idők egyik legrosszabb Batman-történetei.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése