HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
Már három rész jött ki az Avengers vs. X-Men-ből. A rajz a Romitától megszokott, kifejezetten jó az általános iskola alsó tagozatához képest. Sajnos a történet se sokkal jobb, a harmadik részben mélységes gyanakvással vártam a Kapitány - Rozsomák meccset (az ilyenek általában eléggé marketingszagúak), nem is kellett csalódnom, minden szempontból tiszta hülyeség volt. Ed Brubaker hogyan adhatta a nevét ekkora marhasághoz?
Zerit:
Szerbul tudok, de mivel rokonnyelvek a horvattal, azt is megertem.
Horvatok eleg jol el vannak latva kepregennyel es ezek viszonylag olcsobbak, mint a magyarorszagi kiadvanyok. Erdemes nyelvet tanulni :)
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Zerit - 2012. Április 12., 21:38:07 ---Jaj, nem. Ez a horvat kiadas, most futottam bele a kepregeny-bolt netes listajan, ahonnet rendelni szoktam. Mondjuk, egy csomo horvat Marvel apropenzert hozzaferheto es egyelore ezen akadt meg a szemem.
--- Idézet vége ---
Tudsz horvátul? Én egy darabig próbáltam tanulni, valahol a múltidő és a feltételes mód körül fogyott el a lendület, úgyhogy most alig tudok többet kinyögni, mint délután kettőkor annyit, hogy ja bih kavu... :-) Horvát képregényekre eddig nem is gondoltam (a Kindle + horvát ebook + horvát szótár kombinációval kokettálok), de most szöget ütött a fejembe a gondolat.
Nimrod84:
Kösz, teszek vele egy próbát.
talgaby:
Az első szériából viszonylag olvashatónak mondják még, amikor Friscóban ténykedett az Özvegy társaságában.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése