HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (475/1662) > >>

Nimrod84:
Ha már Daredevil,a v1-ből mit érdemes elolvasni? Nekem a Miller hangulatú történetek tetszettek inkább, azok közül amiket olvastam. A v2 szerintem remek, legalábbis ameddig az xfanzine jutott azokat elolvastam. Maleev rajzai szerintem nagyon illenek a karakterhez is, és a történethez is.
Tényleg, ha már Bendis Maleev páros, az új Moon Knight-ot olvastátok esetleg?

talgaby:
Akkor viszont lehet, nemleges lesz a válasz. Ez minden lentebb leírt ellenére azért alapvetően egy Marvel-történet, és nem is próbálkozik nem az lenni. Nem vagyok benne biztos, hogy számodra maradandóbb élményt nyújtana, mint egy fumetti.

Zerit:
Jaj, nem. Ez a horvat kiadas, most futottam bele a kepregeny-bolt netes listajan, ahonnet rendelni szoktam. Mondjuk, egy csomo horvat Marvel apropenzert hozzaferheto es egyelore ezen akadt meg a szemem. A mini annyiba kerul, mint egy standard Bonelli-fuzet, a dilemma pedig az, hogy a kovetkezo rendeleskor erdemes-e kiutnom egy Bonellit ezert a kepregenyert.

talgaby:
Azért, mert az Ultimate-vonalban ez egy nem nagyon keresett képregény. Igazából sokan már arra sem emlékeznek, hogy ez létezik. A folytatása, az Ultimate Elektra is ilyen. Igazából nem rossz, hanem csak "elkallódott" a figyelem róla az évek alatt. (Vannak ilyenek, az egyik legjobb DC-s házi crossover, a Technis Impreative is szinte tök ismeretlen, pedig az egyik legjobb, csak a kalandos szórakoztatásra építő történetük.)

Zerit:
kosz szepen, majd fontolora veszem
gyanus volt az ara, azert kerdeztem ra

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése