HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (472/1662) > >>

Usagi Yojimbo:

--- Idézetet írta: zoli - 2012. Május 12., 14:09:03 ---Üdv, olvashatnék-e arról  a témáról valahol hogy , össze hasonlítsák a különböző kiadók ,hasonló tulajdonságú szuperhőseit

--- Idézet vége ---
Igen, van egy oldal, ahol 5 tulajdonság szerint összehasonlítják őket, és így derül ki, hogy ki a győztes, csak sajnos a honlap címét elfelejtettem. Valaki?

zoli:
U.I. és megjegyzés,gondolok itt pl olyanra hogy, Plasztikman és MR Fantasztikus,{esetleg Metamorfo} akiknek hasonló képességeik vannak.Még ilyenek Zöld Ijász , és Solyómszem, Vagy más kiadók és képregényes cégek hasonló figurái.PL Amerika kapitányra hajazó Amerikai zászló és pajzs mintás hösökröl is halottam már .Hulk és Solomon Grundy . Vagy pl ugye a közismert tényre hogy {ha jól tudom} Darth Vader azért hajaz-hasonlít  DR Doomra mert a filmesek,jelmez tervezök,erről a Marvel figuráról  koppin........izé másol.....vették az ötletet  ;).

zoli:
Üdv, olvashatnék-e arról  a témáról valahol hogy , össze hasonlítsák a különböző kiadók ,hasonló tulajdonságú szuperhőseit  :headscratch:. PL a DC és Marvel és egyebek . Mint pl Lex Luthor és a Vezér ,pl mind a kettő nagydarab s kopasz . Mind a két kiadó,Marvel kapitányai.Vagy a kiadók szerkesztési  eltérései . Mint pl  régebben  a Dark Horse-nál voltak a legtöbb film ,képregényes jogai.Vagy míg az Image-nál voltak pl a Vadmacskák {Wildcats}  ott annál a kiadónál mindenki nagy erős és nagyon vagány volt ;).Vagy a Star Wars és Star Trek univerzum közötti  különbségekröl.Mint pl szerintem a Star Trekben inkább humanoidok,az idegenek. A Star Warsban inkább sokkal változatosabbak .Kiváncsi vagyok hogy kb hány Star Trek és hány Star Wars univerzum beli fajt irtak le.Kösz. :nemtudom: :worship:

Farek:
Igen, benne van az is, hogy "Töltsd fel!"  :D

Inner Circle:
Jó, hogy nem "Helyezd töltés alá!" lett belőle :-)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése