HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (471/1662) > >>

Inner Circle:
Elég a spoilerből, aki eddig nem látta az Avengerst, az vagy hülye, vagy ha a moziba nem képes elmenni, akkor viszont legyen képes itt sem olvasni, kész, ennyi :-)
Szóval teljesen vártatlanul ért Coulson halála, szerintem egy ilyen népszerű és jól bevezetett karaktert csak így lehentelni érthetetlen lépés lenne a Marveltől. Simán fel lehetne támasztani valamilyen formában, miután gondosan nem szaggatták darabokra, sőt, csak a közismerten szavahihető Fury-től hallottuk, hogy valóban meghalt. De ennyi erővel a kirogenetikus hűbizerbaszéba is beletehették a testét :-) Klónként gáz lenne, de a Vízió, hm... nem rossz :-)

Genzo:
Én se bánnám a Coulson-Vízió dolgot. Ami pedig a jövőt illeti, sok érdekes dolgot lehet olvasni ilyen-olyan helyeken, állítólag valami pankrátor(?) Luke Cage megformálásán gondolkodik, meg ilyesmik.
Az utalások pedig külön "kockacsemegék", én is kíváncsi vagyok, mit hoz a jövő ilyen téren.

Predash:
Mivel elvileg az Avengersben meghal(?), ezért bele lehet szőni, hogy megkísérleik feltámasztani, vagy szétkísérletezik az univerzumot, és úgy lesz Vízió. Persze ez csak egy rossz feltevés.  :badteeth: Egyébként én simán elviselném.
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a következő Marvel filmekben milyen új karakterek, vagy utalások jelennek majd meg. Ha összeszámolunk mindent, azért elég sok minden volt már - kár hogy a jogok össze vissza vannak.

Farek:
Egy fórumban már én is olvastam ezt a felvetést, de egyből lehurrogták.
Nem tudom, mennyi lehet az igazságtartalma, de alapból nem tartanám rossz ötletnek, személy szerint is nagyon bírom a karaktert, ez nem titok.
Csak az a baj, hogy ő a nagyközönség számára szerintem egyáltalán nem ismert, és azért nem ártana megágyazni egy ilyen húzásnak, hogy ne csak ismeretlenül odakerüljön, vagy ne menjen el túl sok idő az eredettörténetére.
Esetleg a Vasember filmben lehetne felvenni ezt a fonalat, mint kutatási háttérszálat, de ha jól tudom, már megvan a forgatókönyv nagy része.
Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy megmarad-e a dolog pletyka szintjén, vagy tényleg kezdenek vele valamit.

Genzo:
Röpködnek olyan pletykák az MCU körül, hogy Phil Coulsonból lesz Vízió a későbbiekben. Ez mennyire lenne elképzelhető, illetve jó húzás a filmeket illetően? Farek mester? Bárki más?

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése