HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Ja, azt kifelejtettem, hogy az IDW-s munkáiról egészen jókat olvastam.
Gorgonita:
Byrne azért elég jópofa Star Trekeket alkotott az elmúlt években, és a High Ways is tetszett tőle. (Persze ez nem ebbe a topicba vág.)
talgaby:
--- Idézetet írta: KiD - 2013. Július 27., 22:58:55 ---John Byrne-nek mindig is nagy szerencséje volt azzal, hogy kapott egy piszok jó állandó rajzolót maga mellé...
--- Idézet vége ---
Mármint önmagát? :) Mert Byrne a fénykorában igyekezett író-rajzoló lenni a sorozatain. Másrészt hidd el, a Superman-reboot után nagyon hamar leáldozott a csillaga, az elmúlt húsz évből nehéz lenne jó Byrne-képregényeket mondani. A DC-hez készített crossoverei általában jók lettek, de azon túl inkább csak mellélőtt. (Plusz nála a legtöbben egyetértenek abban, hogy a való életben egy ritka nagy f*kalap.)
Balakin:
Azt az idő dönti el, hogy Byrne-el egy szinten lesz e. a Jelenlegi X-menjeinek van még esélye szerintem, illetve az Ultimate Spider-mant se hagynám ki, kifejezetten erős és végig tartja a színvonalat.
KiD:
Én mondjuk Bendist nem raknám Byrne-al sem egy csoportba. Vagy csak lehet, hogy nekem nem jöttek be túlzottan az írásai (nem olvastam sok mindent tőle, ez hozzá tartozik). Mondjuk, hogy a másik oldalról is közelítsem a témát, az is sokat számít, hogy egy író milyen képességű rajzoló(ka)t kap társul, és azok hogyan segítik elmesélni a történeteit. John Byrne-nek mindig is nagy szerencséje volt azzal, hogy kapott egy piszok jó állandó rajzolót maga mellé...
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése