HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Hát, ez szubjektív. Miller késő nyolcvanas években végzett munkáját mindenki a legjobbak közé teszi, illetve beállítottságtól függően a Sin City is komoly érdemekkel bír. Ugyanakkor úgy a Dark Knight Returns folytatása óta igazából jó képregényt nem alkotott. Sőt, valójában azóta nem egy olyan munkája akad, amit minden idők legrosszabb képregényei közé sorolnak.
Bendis pedig közel sem akkor,a mint gondolod. Ő inkább olyan helyzetben van, mint Byrne volt harminc éve vagy Steve Engelhart harmincöt éve, esetleg Roy Thomas negyven éve. Nagy név, mert sok mindent rábíznak, és inkább sikeresek a cuccai, mintsem bukások (bár pont az elmúlt három évben két sorozata akkorát hasalt, hogy a Marvel nem győzi agyonhallgatni a létezésüket is), de húsz év múlva igazából legfeljebb pár olyan címe lesz a Marvelnél, amit emlegetni fognak a kötelezők között, és azok is valószínűleg a korai művei: Alias és Daredevil v2.
zoli:
Üdv ,úgy látszik tényleg Frank Miller és Bendis ott van az első őt képregény író-szerző közt .PL ugye Miller találta ki Elektra figuráját.Vagy ö írta a Sötét lovag visszatért is.És a folytatását is. Vagy pl Bendis irta pl a Wake Up-ot is kb Éredés vagy az általam is emlitet End of Dayst is { sajnos ezzeket én csak a Wikipédián tudtam elolvasni ezeknek a történeteknek a leírását.} Sajnos ahogy mondtam máskor sajna NEM TUDJUK MEGVENNI AZ ÖSSZES JOBB KÉPREGÉNYT.Ha csak úgy nem hogy valahogy nyerünk egy kis pénzt és vesszünk saját magunknak egy képregényboltot ,és mást NEM engedünk be ,hogy csak mi egyedül olvassuk el az összes kötetet ;). Megjegyzésem szerint akkor ezek szerint {legalábbis jó írók tollából } Ben Urich az egyik legjobb Marvel mellék szereplő mert ,mind a két történetben ö a nyomózó { a Wake up-ban is ,és az End of Daysban is} ;D
Inner Circle:
--- Idézetet írta: zoli - 2013. Július 24., 19:40:48 ---KB úgy mint az egyik Bud Spencer filmben ahol hasonló módon vitette magát
--- Idézet vége ---
Az a Nyomás, utána! "Gyerünk, Leonard!" ;D
zoli:
Üdv,akkor megnyugodtam ,szóval ez egy alternativ-pararel jövőben játszódik .Bendis vitathatlanúl jó sztorikat ír .DE....nehogy elszálljon magától és akkor majd egy kézi csomaghordó targoncával kell tolni egy londinernek . Aki azt kiabálja Utat utat egy híres embert szálitók Nehogy már egy híres író lába a közénséges talajhoz érjen { KB úgy mint az egyik Bud Spencer filmben ahol hasonló módon vitette magát} És megszólítani, hozzá szólni és beszélgetni vele külön engedéllyel lehessen . ;) Bocs csak {nagyon }gyenge vicc akart lenni
Balakin:
Elektrát már kinyírták egyszer jó időre, aztán visszajött de végül is skrull volt és aztán megint visszajött.
Az End of days amúgy az ami a címe is, DD utolsó utáni sztorija, konkrétan a halálával nyit a sztori és Ben Urich nyomozását követi végig. Ja és nem új, hanem már véget is ért.
Viszont megnyugodhatsz, mert nem kánon, évekkel később játszódik. A Dark knight returnshöz tudnám hasonlítani, abban az értelemben, hogy az is karakter utolsó történetét mesélte el de nem tartozik a rendes kontinuitáshoz, szóval nem kell sírni, ha valakit kinyírnak, mert a rendes címe ugyan úgy megjelenik majd jövő hónapban is.
Ja és nekem baromira bejött (Bendis Daredevilt nem tud rosszul írni).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése