HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
Üdv, Montgomery Scott sorsa még érdekesebb .Ö ugyanis 2222-ben született . Majd az egyik új hajó az USS JENOLEN -en való utazása során eltünt 2294-ben . Majd késöbb mint egyedüli túlélőre bukkantak rá 2369-ben egy Dyson -gömb felszinén. ÉS.......az egyik történet szerint még 2375-ben is megvolt még ;)
zoli:
Üdv, megtaláltam John Byrne st sorozatait pl A Leonard McCoy frontiner doctor.-t. És a leírását a Comic Vine-n és .......tényleg 137 éves az egyik képen { Datával beszélget} :hehe:.BOCS és KÖSZ :worship:
KiD:
--- Idézetet írta: talgaby - 2013. Július 28., 11:58:41 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2013. Július 27., 22:58:55 ---John Byrne-nek mindig is nagy szerencséje volt azzal, hogy kapott egy piszok jó állandó rajzolót maga mellé...
--- Idézet vége ---
Mármint önmagát? :)
--- Idézet vége ---
Igen, önmagára gondoltam. Mondjuk igen ez is kérdés, hogy az örökségét mennyire a történetei és mennyire a képei fogják majd meghatározni.
Azt meg én is hallottam, hogy amúgy barom. :)
Farek:
talgaby, melyek azok az agyonhallgatott Bendis bukások?
zoli:
Üdv, szerintem {legalábbis} szegény Ross Andru aki már sajnos nincs köztünk .Elég jól rajzolt pl a Superman & Pókember közös történetben . Ott az saját meglátásom szerint Superman alakja elégé térbeli hatású olyan kidolgozót volt, hogy szinte meglehetett fogni .és kiemelni a képről .DE, ez csak az egyéni megítélésem . De a Képek oldalon {amit én gyakran használok} ott láttam néhány fekete-fehér rajzot tőle ,azok is elégé plasztikus hatásúak voltak :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése