HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (311/1662) > >>

Balakin:
Szerintem az egyetlen érdekes ulti cucc a Pókember (alapvetően szeretem Bendis írásait, de nem mindet). Pont Wood miatt voltam szkeptikus az X-men v4-el, mert az ulti X-e egyáltalán nem tetszett, de ez a női csapat eddig meggyőző (és szégyen-nem szégyen, a Battle of the atom nekem egyre jobban tetszik)

Puma:
Tényleg, a Conan, tudtam én is, hogy valami kimaradt, az tényleg nagyon jó, bár az is lassan a végéhez ér, legalábbis számára.
Ez ám nem bármelyik Ultimate cucc, ezt Brian Wood írja. :) De nekem tényleg nagyon tetszik, ahogy a politikai szálat csavarja, meg a katonaságot is behozzák, az olyan HBO-s. Vagy talán jobb hasonlat a Homeland c. sorozat a Wire helyett. Ulti pókot nem olvasom.

Snake (XF):
Na várj. A Wire-t és bármelyik Ultis cuccot ne tegyük már egy mondatba :) (egyébként a Morales-es Pókember még jó is, pedig Bendis nagyon nem tartozik a kedvenceim közé). A Massive leginkább olyan semmilyen. Nem rossz, de nem is jó. Talán az unalmas szó a leginkább találó rá, bár tény, hogy ez leginkább az első pár részre igaz. Wood-tól még a Conan-t érdemes olvasni, az tényleg pöpec.

Puma:
A Star Warsot nem olvasom, nekem már a film(ek) sem tetszett(ek). DMZ, Northlanders tényleg jó. De hogyhogy nem tetszik a Massive? Szerintem eléggé hasonlít a DMZ-hez. Nekem rohadtul bejön az ő Ultimate X-mene, olyan, mint valami jobbféle HBO-s sorozat, mintha a The Wire lenne, csak mutáns karakterekkel. De abban igazad van, hogy a többi Ultimate cím nagyon gyenge. A sima X-mene meg még annyira nem tudott bizonyítani, mert 4 szám után már ment is valami event bele, de én azért bízok benne, hogy valami jó lesz belőle, korábban is ő írta ezt a címet, és az nagyon tetszett.

Snake (XF):
Az Asonishing 25 részig volt jó, utána Ellisnek volt egy próbálkozása, utána pedig még rosszabb lett a színvonala. Bár nem olvastam, hogy elkaszálják, egyáltalán nem fog feltűnni a hiánya.
Wood-nak vannak zseniális cuccai (DMZ, Northlanders, a mostani Star Wars, de még inkább az X-Men v4), de pl a The Massive 15 rész után sem tudom, hogy merre tart, az Ultis cucca - meg úgy minden ultis vacak :) - elég hamar kasza lett nálam a vége.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése