HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Inner Circle:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Október 10., 16:58:46 --- (és szégyen-nem szégyen, a Battle of the atom nekem egyre jobban tetszik)
--- Idézet vége ---
Alapvetően nekem is tetszik (és végre egy olyan event, ahol a rajz konstansan megfelel a történet hangulatának), de a legutolsó szám szerintem tiszta hülyeség volt.
Farek:
--- Idézetet írta: KiD - 2013. Október 10., 21:58:18 ---Szerintem Rozsomák fog közülük meghalni.
--- Idézet vége ---
:lol: ;D
Asys:
Elolvastam a DC-féle Rise of the third army-t! Nekem nagyon tetszett! :bravo:
Nekiugrok majd a Wrath of the First Lantern-nek is! :brow:
Kyle most már végleg Hal Jordan-i magasságba emelkedett! :brow:
Ezek a kék kis rohadékok egyre idegesítőbbek! :violent:
Nagyon remélem, hogy a későbbiekben eliminálásra kerülnek; semmiféle felelősségérzetük nincs...
KiD:
Szerintem Rozsomák fog közülük meghalni.
Ideniel:
Kezd kicsit elfogyni a türelmem a Bendis-féle Avengers/New Avengers végigolvasását illetően.
Na vajon ki???
Relatíve nagy csindarattával Doctor Strange átruházta a Sorcerer Supreme tisztséget a legjobb esetben is C-listás Brother Voodoo-ra. Csórikámat még át is keresztelték Doctor Voodoo-ra, kapott egy ongoingot Remender tollából, amit 6-7 szám után (attól függően, hogy a főként reprintekből álló eredetsztori különszámot ide számoljuk-e) elkaszáltak. Nyilvánvalóan nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Erre Bendis mit csinál? Ugyanazzal a lendülettel ír a halála köré egy "going out with a bang" szálat, ami egy időben futott a szanaszét hype-olt Next Avengers-zel. Azzal a sztorival, amit már akkor úgy harangoztak be, mint a kontinuitást alapjaiban megrengető Ultron-eposz nyitányát* . Ezzel még nem is lenne különösebb problémám, ha nem ugyanaz a személy írná ellentmondásosan a karaktert, aki révén, s akinek az instrukciói mentén átesett az újító szándékú ráncfelvarráson. Konkrétan a leginkompetensebb mágiahasználóként ábrázolja, akihez a Marvel univerzumán belül szerencsém volt. Ez nem kis teljesítmény, tekintve, mennyire inkoherens a mágia szerepe ebben a világban többek között a DC/Vertigoéhoz képest. Nem tudom kinek az ötlete volt ez a borító, nem tudom kinek volt döntési joga a kérdésben, de remélem mindannyian szégyellik magukat. Sok exploitatív dolgot le tudok nyelni (az Avengers Arena azon kevés Marvel képregények egyike, amit nem utólag pótlok, hanem már a megjelenés napján elolvasom az új számait), de ez tényleg sok. Nem érdekel, hogy nem egyértelmű, hogy valóban meghalt-e. 2011 januárja óta egy kukkot nem lehetett hallani róla, max talán az End Times (NOW! előtti köteteket lezáró sztori) kapcsolódik közvetetten a halálához, de ennyi, máskülönben csend és hullaszag.
* Nemrég olvastam egyébként az Age of Ultron-t, s rájöttem, hogy annyira nem hagyott mély nyomot bennem, hogy egy hónap távlatából már nem is emlékszem a végére. Valahol elképesztő, hogy majd három évig húzták-halasztották, az Avengers 2 mozifilm is innen kölcsönzi az alcímét, s még a NOW! branding-et is a sarokba dobták a kedvéért, erre talán a legfeledhetőbb event, amit Bendis az Avengers line de facto kreatív vezetőjeként írt 9 éves pályafutása során.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése