HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Puma:
A JL Darkot is azóta olvasom, mióta Lemire írja. Az Astonishingot én sem olvasom, pont azt írtam, hogy azt kaszálni fogják, így egyre kevesebb olyan Marvel képregény lesz, amit nem olvasok, mert megszüntetik őket. Én sem örülök egyébként az ilyen döntéseiknek, olvasóként nekem sem tetszik, de a kiadó részéről teljesen megértem a döntést, hiszen nekik a profit a lényeg, és ezzel a trükkel most elég sok képregényt el tudtak adni, legalábbis a legutóbbi eladási adatok azt mutatják.
Én általában író vagy rajzoló alapján döntöm el, miket olvasok, vagy mennyire tűnik érdekesnek a történet.
Például az egyetlen Ultimate képregény, amit olvasok, az X-men, mert Brian Wood írja, nemsokára el is hagyja a képregényt, Fialkov veszi át, ő még nem győzött meg annyira, így onnantól már nem követem az a képregényt.
Szerk.: A Constantine-ban igazad van, de legalább megtartották azt, hogy cigizik, nem úgy mint a filmben, hogy a végére rágózott.
Nem igazán volt jó döntés őt átemelni a szuperhősök világába, viszont emeli a JL Dark színvonalát.
A Swamp Thingben is igazad van, de ott Snydernek volt egy célja, közös célja Lemire-rel, ami felé vezeték a történetet, most ez nincs meg benne, hogy valami felé halad a történet, inkább olyan epizodikus, ezért tűnhet úgy, hogy gyengébb.
Ja, és a Constantine-ban már nem lehetenek olyan szókimondók sem, nincs fuck, shit és társai, lényegében az angol szlenget hagyták meg, amit sokszor túlhasználnak.
Snake (XF):
A Constanstine-nak egyetlen egy baja van, hogy semmi köze az eredeti Vertigós karakterhez, hanem egy kiherélt tökátlag főhősünk van. És pontosan ezért kaszáltam el két rész után, az alapkoncepciójával van a gond. A Swamp Thingnek meg esett a színvonala Snyder lelépése után, bár még így is egész jó.
Balakin:
több Marvelt olvasok msot én is (bár pont az Astonishinget nem, azt Whedon óta nem olvasom).
JL Darkot kipróbáltam amúgy, de nekem felvizezett Vertigo hatása van. Green Arrow nem volt rossz eddig, de a villains month elvette a kedvem attól is (nem a sztori, hanem ezek a kiadói döntések hagynak negatív szájízt nekem).
Több DC címmel is úgy vagyok, hogy majd ha kijön pár trade, vagy lezárul egy hosszú storyline, akkor elolvasom inkább egyben (már ha nem írja mindenki azt róla, hogy rossz).
Puma:
Az azelőttit. A First Bornos történetet még nem tudtam elolvasni.
Én több dolgot is olvasok. A Green Lantern képregényeket. Red Lanternnel együtt. Green Arrow-t, mióta Lemire írja. Batman szóló képregényekből azt hiszem, mindet. Action Comics, Superman, Superman & Batman. JL és JLA, és a JL Dark, az nagyon jó. Ha tetszik a WW, esetleg próbáld be ezt is, nekem tetszik, én látok köztük hasonlóságot, Animal Man - Swamp Thing, Constantine, The Flash, Forever Evil. Nemrég elkezdtem a Batwomant és az Earth 2-t.
A Marvelből meg még többet, azokat fel se sorolnám, mert azokból nagyon kevés olyan van, amit nem olvasok. Ráadásul azokból is a legtöbbet kaszálják (pl.: Astonising X-men), így az általam nem olvasott Marvel képregények száma egyre csökken.
Balakin:
--- Idézet ---Wonder Woman.
Az nagyon jó. Főleg, ami a legutóbbi számban történt különösen érdekes dolgokat ígér számunkra.
--- Idézet vége ---
a Villains month-os számban vagy az azelőttiben? Mert a villains month-t kihagytam teljesen de a WW-t amúgy olvasom (meg a Snyder-Capullo Batmant, és azt hiszem ennyi is a DC listám, mert nem hiszem, hogy az Earth 2 Robinson nélkül jó lesz, de majd elválik)
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése