HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (309/1662) > >>

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. Október 10., 16:58:46 ---ez a női csapat eddig meggyőző

--- Idézet vége ---

Főleg Vihar dekoltázsa az első részben a vonat fölött :D biztatásodra elolvastam, nekem is tetszett, kivéve a repülőgépmentős részt, azon végig röhögtem. (Kérem szépen, ott van VIHAR a gépen!!! Ezek meg nem tudnak eloltani egy égő motort...) A budapesti rész is vicces volt, a Blackbird-del a Ferenc Liszt Airport-on (ha ezt tudom, kimegyek planespottolni) :D

Ideniel:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2013. Október 12., 19:55:56 ---Ráadásul Rozsomák és Seregély pont a náluk sokkal magasabb Strange és Voodoo mögött áll, és az ő arcuk full fényes; az előttük állóké meg árnyékos. Biztos antifénnyel van bevilágítva, ami árnyékot vet, és ennek az árnyéka meg fényes  ;D

--- Idézet vége ---

Inner Circle:
Ráadásul Rozsomák és Seregély pont a náluk sokkal magasabb Strange és Voodoo mögött áll, és az ő arcuk full fényes; az előttük állóké meg árnyékos. Biztos antifénnyel van bevilágítva, ami árnyékot vet, és ennek az árnyéka meg fényes  ;D

KiD:
Amúgy nézzétek meg ezt a borítót, és mondjátok meg nekem, hogy lehet az, hogy Strangenek (ha ő az) és ennek a Woodoo mágusnak (akiről soha életemben nem hallottam eddig a posztig) a jobb profilja tiszta árnyék, miközben senki másnak nem ÉS miközben a legnagyobb fényforrás jól láthatóan mögöttük tündököl!

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Farek - 2013. Október 12., 19:10:43 ---
--- Idézetet írta: KiD - 2013. Október 10., 21:58:18 ---Szerintem Rozsomák fog közülük meghalni.

--- Idézet vége ---
:lol: ;D

--- Idézet vége ---

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése