HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (297/1662) > >>

Balakin:
Visszatérve Waid Daredeviljére, ebben a cikkben azt mondják, hogy a februári 36. szám után még lesz valami digital cucc amit Peter Krause fog rajzolni.  Elég fura. Aftermath lesz vagy ott fejezné be a sztorit?
Ami még szintén fura, hogy a cikkben linkelt Wolverine Japan's most wanted hc 35 dollárba kerül és az amazon szerint mindössze 158 oldal. Kezd a Marvel elszállni a köteteik áraival.
http://multiversitycomics.com/news/mark-waids-final-daredevil-story-to-be-a-digital-infinite-comic-with-peter-krause/

jocibmx:
A Morrison féle Batmant egészen a Batman Incorporated vol1-ig olvastam, aztán már nem tértem vissza a lezárásra, szóval nem tartozik a kedvenceim közé.
 Amennyire én látom az olvasók szerették és egyszerre utálták is  Morrison Batmanes írásait, de egyébként is elég megosztóak az írásai.
Amúgy meg nem igazán értem a DC szerkesztőit. Morrisonnak megengedték, hogy nagyon fura ötleteket vigyen bele a Batman füzetekbe, míg más írók vagy karakterek , pl Superman esetén meg alig mernek meglépni nagyobb változtatásokat.  Vagy ha van is változtatás, akkor annak semmi értelme, lásd a mostani status quo-t Superman kapcsán.

Inner Circle:
Deadpool "füzetből kiszólogatós" stílusa SZVSZ 5-10 éve volt a csúcson, azóta megfáradt, és ugyanazokat a hülyeségeket ismételgetik és fokozzák. Most ért véget a Deadpool kills Deadpool, azt nyugodtan át lehetett aludni, mert kb. semmi új nem történt benne. Közben pedig a Deadpool ongoing meglepően jó.

Balakin:
Én csak Slott She-Hulkját olvastam, de az is hasonló, szórakoztató agymenés, ha még nem olvastad szerintem próbáld ki azt is.

KiD:
Olvasta valaki a The Sensational She-Hulkot? (1989-1994) Nemrég kezdtem el. Van benne egy csomó érdekes dolog, de egyelőre hiányzik az igazi átütő erő. Jen jófej karakter, a sorozat szépen van rajzolva (pedig már a sokadik rajzoló ugrott be), a füzetből kiszólásokból pedig Amazon simán adhat Deadpoolnak akár 2-3 kör előnyt is, annyira jól csinálja helyenként. Összességében kis lájtos, felüdülésnek mindenképpen jó.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése