HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (298/1662) > >>

Balakin:
Én szeretem mindkét verziót, a földhöz ragadtabb detektívet is, meg a komolyan vett camp-et amit Morrison csinál. Olvasd el szerintem a Batman vs the Black Glove sztorit, az szerintem egy elég jó példa erre.
De mondjuk Gaiman Whatever happened-je már sok volt.

jocibmx:
Szerintem azért működik Batman annyira jól a Long Halloweenben, mert ott még ténykedésének elején járunk. Nincs még 600 Robin meg más segítő a Bat Familyből. Sokkal jobban működik a karakter  ha a magányos detektív figuráját hozza, mint amikor ezer segítője van. Számomra amúgy a Justice League-ben való tagsága is furcsa, szerintem ha csak magát a karaktert nézzük, akkor semmi keresnivalója nem lenne a Justice League tagjaként, Batman elküldené őket a picsába, és menne bűnözőket verni Gothamba. Ezért is paradox kicsit, hogy Batman a " magányos hős" lényegében nem is annyira magányos, annyi tagja van már a Bat családnak. ( Pénz beszél a DC-nél)
Plusz nekem nem igazán jött be pl. amit Morrison művelt Batmannel. A DC univerzum így is tele van már isteni képességű hősökkel és azáltal, hogy Batmant is mármár, BatGod szintre emelte, szerintem csak unalmasabbá vált ebben az univerzumban. Sokkal érdekesebb volt addig amíg ember volt a sok isten között. Ezért is volt olyan kiszámíthatatlan és talán veszélyesebb is mint mondjuk Superman.
Egyébként meg kövezzetek meg, mert tudom hogy most nagyon imádott író( talán picit túl is hypolt), Scott Snyder, de az ő eddigi Batman runja marhajó, és mind havi megjelenésben, de gyűjteményes verzióban is marhára izgalmas. Egyébként az ő sorozata is azért jó szerintem, mert lényegében csak Batmant látjuk, Robint meg a többi támogató karaktert nem nagyon látjuk az ő sorozatában és szerintem pont ezért is működik annyira.

talgaby:
Az utolsóval egyetértek, minikben vagy inkább vastagabb GN-ekben ezerszer jobban működik a figura. Én még a sokak által kiemelt ongoing-szakaszokat is általában eléggé laposnak érzem, egyszerűen nem működik az, hogy napi 24 órában hajtják, olyan, mintha egy 24/7-es valóságshowt akarnának építeni egy magánnyomozó köré és minden hülyeséget kitalálnak, hogy úgy tűnjön, folyamatosan dolgozik. Ha egy Holmes-féle figura lenne önálló esetekkel, ezerszer hatásosabb lenne.

Zigota:
Tegnap olvastam el a Batman: The Long Halloween-t és belekezdtem a Dark Victory-ba is. Nagyon tetszett az egész: a történet, a rajzstílus, a színek és főleg a karakterek. Nincs benne szájbarágás, és Batman képességei is végre igazán emberiek, nem egy szuperember. Tud hibázni, és az érzelmei is befolyásolják, hiába küzd ellenük. Persze vannak hibák benne, de összességében a kedvenc Batman történetemmé vált. Mondjuk a karakter nálam csak ilyen minikben működik, az ongoing nem igazán neki való.

Snake (XF):

--- Idézetet írta: jocibmx - 2013. Október 25., 09:59:00 ---Nagyon sajnálnám, ha Waid Daredevilje véget érne :( Viszont elég ködösen volt megfogalmazva a bejelentés, mert lehet hogy Daredevil 50. évfordulójára új számozással kezdenek egy új sorozatba, és lehet hogy Waid még marad egy darabig. Legalább is én ezt hámoztam ki a sok pletykából.

--- Idézet vége ---
Nagyjából én is ezen a véleményen vagyok, mivel Waid valami olyasmit nyilatkozott nemrég, hogy hosszú távra tervez.

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2013. Október 25., 10:45:48 ---Peter David továbbírja az X-Factort?

--- Idézet vége ---
Igen, All-New X-Factor címen indul majd jövő januárban.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése