HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (296/1662) > >>

zoli:
Üdv.Köszönöm a választ

talgaby:
Digitálisat vehetsz magyar bankkártyával is, és több bolt is vállal tengerentúli szállítást ide, füzetek és tpb-k esetén is. Utóbbinál majdnem minden nemzetközi könyváruház szóba jöhet.

zoli:
Üdv, szóval már itt { Spider Island} Phill az új vészmanó .A Digital Comics Shop-ban találtam róla a Tie-in kiadást. { Vicces a  borítón  mindenkinek hat karja van :D }KÉRDÉS. Ezeket csak Amerikából lehet -e megrendelni, pl ilyen Digitális boltból. Vagy itt honról is valamelyik képregény bolttól   :headscratch:. Igy talán olcsóbb lenne. Persze ha a bolt vállalna házhoz szállítást. Kösz.  :worship:

Asys:
Elolvastam a Spider-Island-et végre! Kellemeset csalódtam benne, nem volt rossz!  ;D

Pókember témában kicsit le voltam maradva, most némileg behoztam!
(Nem tartozik a kedvenc karaktereim közé, meg inkább a csapatcímeket /Avengers, X-Men/ olvasom! Kivéve Venom, Nova és Gambit!)

Nekem nagyon tetszik ez a Flash-féle Venom!  :bravo:
Köpeny és Kard képességei kicserélődtek, ez durva...  :blink:
A legpoénosabb Békaember volt!  :ugral: 
Régen röhögtem már ennyit képregényen!  :badteeth:
Szegény Brock nem azt kapta, amit megérdemelt...  :dry:
Julia az új Madame Web, nem semmi!  :rolleyes:
Rendesen összeszedték a ,,Pókos'' karaktereket ebbe a story-ba! Ai Apaec-et hiányoltam, de csak egy darabig...  :badteeth:
Előkerült ő is azért, ahogy a mitológiai Arachné is! Pym-et vártam, mivel ő nagyobb ízeltlábú-szakértő, mint Reed...
Azért Mr. Fantasztikus sem okozott csalódást!  ;)
A kefebajszú mióta polgármester???  :blink:

Visszatérve Venom-ra!
Kíváncsi leszek, hogy Toxin-nak mikor lesz utódja!  :rolleyes:
Ez az új Vészmanó nagyon kemény, mivel szárnyai vannak, nem kell neki röpdeszka!
Az a kard nem rossz! ,,Szónikus röhögés'', mi van???  :badteeth:
Lámpás Jack régi szállítójárműve (,,ufo'') jobban tetszett, mint ez a ,,turbó-seprű''!

Volt egy magyarul is megjelent történet, amikor a Macendale-féle Vészmanó meg akarta ölni Flash-t!
Aztán Peter-rel gyakorlatilag megmentették egymást! Azóta kedvelem Flash karakterét!
Kár, hogy néha a szimbióta átveszi az irányítást...  :blink:

talgaby:
Mi az, hogy kezd? Négy éve a plusz tíz dolláros őrületükkel vágták haza a kötetpiacot.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése