HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
Üdv.Köszönöm a választ
talgaby:
Digitálisat vehetsz magyar bankkártyával is, és több bolt is vállal tengerentúli szállítást ide, füzetek és tpb-k esetén is. Utóbbinál majdnem minden nemzetközi könyváruház szóba jöhet.
zoli:
Üdv, szóval már itt { Spider Island} Phill az új vészmanó .A Digital Comics Shop-ban találtam róla a Tie-in kiadást. { Vicces a borítón mindenkinek hat karja van :D }KÉRDÉS. Ezeket csak Amerikából lehet -e megrendelni, pl ilyen Digitális boltból. Vagy itt honról is valamelyik képregény bolttól :headscratch:. Igy talán olcsóbb lenne. Persze ha a bolt vállalna házhoz szállítást. Kösz. :worship:
Asys:
Elolvastam a Spider-Island-et végre! Kellemeset csalódtam benne, nem volt rossz! ;D
Pókember témában kicsit le voltam maradva, most némileg behoztam!
(Nem tartozik a kedvenc karaktereim közé, meg inkább a csapatcímeket /Avengers, X-Men/ olvasom! Kivéve Venom, Nova és Gambit!)
Nekem nagyon tetszik ez a Flash-féle Venom! :bravo:
Köpeny és Kard képességei kicserélődtek, ez durva... :blink:
A legpoénosabb Békaember volt! :ugral:
Régen röhögtem már ennyit képregényen! :badteeth:
Szegény Brock nem azt kapta, amit megérdemelt... :dry:
Julia az új Madame Web, nem semmi! :rolleyes:
Rendesen összeszedték a ,,Pókos'' karaktereket ebbe a story-ba! Ai Apaec-et hiányoltam, de csak egy darabig... :badteeth:
Előkerült ő is azért, ahogy a mitológiai Arachné is! Pym-et vártam, mivel ő nagyobb ízeltlábú-szakértő, mint Reed...
Azért Mr. Fantasztikus sem okozott csalódást! ;)
A kefebajszú mióta polgármester??? :blink:
Visszatérve Venom-ra!
Kíváncsi leszek, hogy Toxin-nak mikor lesz utódja! :rolleyes:
Ez az új Vészmanó nagyon kemény, mivel szárnyai vannak, nem kell neki röpdeszka!
Az a kard nem rossz! ,,Szónikus röhögés'', mi van??? :badteeth:
Lámpás Jack régi szállítójárműve (,,ufo'') jobban tetszett, mint ez a ,,turbó-seprű''!
Volt egy magyarul is megjelent történet, amikor a Macendale-féle Vészmanó meg akarta ölni Flash-t!
Aztán Peter-rel gyakorlatilag megmentették egymást! Azóta kedvelem Flash karakterét!
Kár, hogy néha a szimbióta átveszi az irányítást... :blink:
talgaby:
Mi az, hogy kezd? Négy éve a plusz tíz dolláros őrületükkel vágták haza a kötetpiacot.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése