HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
zoli:
Üdv. Na akkor kérdés nélküli hozzá szólás { Micho kedvéért ;) } Én sajnos csak a ComiXologi és a Scans Dailly oldalon tudtam bele lesni a Battle of Atom történetbe. Hm....szerintem ˝kissé˝fura történet. Talán érdekes lesz majd a Superior #23tól, a Superior #26ig játszódó történet. És a Superior #27töl JÖN a Globin Nation. Remélem jó sztori lesz. ;) Kösz. :worship: U. I. Csak következtetni tudok a Superior #23tól ,a Superior #26ig játszódó történetre. { a címlapok alapján } Kb A Venom szimbióta meglép Flashtöl . És ráakaszkodik Oki\Pókira { Mert kb úgy nézz ki a rajzon} Talán addigra ,A változat sikerül neki vissza szerezni a csápokat { Vagy már vissza is szerezte} és így vonja be a Venom szimbiota.B, változat maga a szimbióta alakítja ki saját anyagából a csápokat. Kösz
KiD:
Akkor Venomból valaki, aki ráér, tarthat nekem egy gyorstalpalót. Kb. attól fogva, hogy leverték Lámpás Jackéket, meg utána Vérontót.
Asys:
A Venom sorozat tényleg ellaposodott, a rajzok is egyre érdekesebbek... :dry:
Mániával most mi van? A szimbiótája levált Flash-ről és önálló életre kelt???
Goblin nation lesz! :nezze:
Snake (XF):
A Helheim már véget ért? Az is baromi ígéretes volt.
Puma:
A Sixth Gunt nem olvasom, majd egyszer, ha semmi más olvasnivalóm nem lesz.
Én is reménykedek abban, hogy Venom és a Goblin(ok) megjelenése felkavarja kicsit az állóvizet.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése