HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
Nem volt rossz, bár a Wolverine-Ororo viszonyt még emészgetem, de a többi iskolai őrültség szerintem szórakoztató.
Ami még meglepő volt a héten, hogy az Earth-2 az íróváltás ellenére is élvezetes maradt, kíváncsi vagyok, hogy folytatódik.
Inner Circle:
Megjelent az Amazing X-Men, a címlapon Árnyékkal. Alig vártam, hogy visszatérjen, és végülis nem is rossz, de a fenébe, valahogy fokozatosabbra számítottam, mint hogy így a képembe nyomják. Mindegy, tessék olvasni.
KiD:
Valahogy úgy érzem, nem vesztettem sokat, hogy nem folytattam a szériát.
Köszi a pótlást! :bravo:
zoli:
Üdv, EZT a választ ÉN IS KÖSZÖNÖM :). Hm....a Scarlet Spider #20 szerint nagyon úgy nézz ki hogy, a klón sztorit akarják megint elsütni :dry: . Kösz. :worship: U.I. Hm IGEN a Superior Team-Up #2 szerint is a klón sztorit akarják folytatni . Valaki meg írhatna az ottani olvasók közül hogy Hagyják abba és már fejezzék már be ; } .˝
Asys:
KiD, ha jól értem, akkor a Savage Six-es (nekem nagyon tetszett) és a Minimum Carnage-s story megvolt Neked! ;)
A két story között ugye Flash összeakaszkodott Hellstrom-mal! :nezze:
Flash eldöntötte, hogy Philadelphiá-ba megy, Brock (aki most Toxin) utánament!
(A szerelmi csalódás miatt elhagyta a Nagy Almát!)
Megmentette Katy Kiernan-t, egy újságírónőt; az U-Foe-któl! Ők a ,,gonosz F4'' és általában Hulk gyepálja el őket! :badteeth:
(Azt hozzá kell tenni, hogy Secret Avengers-es társa, Valkűr besegít neki!)
Közben Flash elvállal egy tanársegédi (?) melót, edző ill, tréner lesz! :rolleyes:
Kiderül, hogy az egyik sulis csaj a szomszédja! Kialakul köztük egy olyan Rozsomák-Jubilee-féle kapcsolat...
(Ez lehet, hogy rossz hasonlat volt!)
Toxin végezni akar Venom-mal, de kényszerszövetséget kötnek, mert a sulit megtámadja egy ,,Szimbióta-Írtó'' alakulat! Ha jól emlékszem, akkor az U-Foes kísérletezett embereken; így jött létre ez a csoport, dióhéjban!
Utána a semmiből előkerül egy Lord Ogre nevű gengszterfőnök, aki ráküld Venom-ra egy sereg bérgyilkost!
Az egyik bérgyilkos Lámpás Jack (de a poén az, hogy nem az, aki a börtönben van!) és megöli a szomszéd kiscsaj apját!
A ,,tökfejű'' mérges gázt is bevet, Flash meg akarja védeni fiatal védencét; a szimbióta egy kis része ,,ráugrik'' a lányra, majd rajta is marad!!! :rolleyes:
Ő lesz Mánia! Ha Rozsomák-nak X23, Venom-nak ő... :badteeth:
Röviden ennyi... ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése