HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
mukszli:
A Superior Spider utolso szama tenyleg eleg lightosra sikerult....
Viszont lassan lesz Venom meg Goblin war vagy mi, ezek remenyeim szerint jok lesznek.
Balakin:
--- Idézet ---Én több képregényt is próbáltam olvasni Bunntól, de mind unalmas volt
--- Idézet vége ---
Sixth gun még megy, szerintem még mindig jó, bár talán a jelenlegi sztori kicsit kevésbé érdekes mint az előzőek, de fényévekkel jobb a Marveles írásainál.
Puma:
Azokból csak azt olvasd el, amiben a First Born van, azt Azzarello írta, és ugyanolyan jó, mint a többi, illetve a történetfolyam része, a másiknak semmi köze a Wonder Womanhez, a Forever Evil eventnél lesz majd jelentősége, vagy nem lesz, az valószínűbb.
Én több képregényt is próbáltam olvasni Bunntól, de mind unalmas volt, de úgy látom, amúgy is kaszálnák a képregényeit, ha én olvasnám is tovább, ők állítják le.
Balakin:
--- Idézet ---Aminek minden száma nagyon jó, az a Wonder Woman, abból szerintem még nem olvastam olyat, amelyik unalmas, vontatott lett volna. Nekem nagyon tetszik.
--- Idézet vége ---
én a belerőltetett szeptemberi különszámokat ki nem állhattam. De amúgy az meg Snyder Batmane amit olvasok még a DCtől.
Superior amugy most építkezik aprólékosan szerintem, aztán majd jön a manó sztori, arra tartogatják a puskaport. De nekem folyamatosan tetszik.
Bunntúl jó képregényt csak Oni presseset olvastam még.
Puma:
Tudjátok, nekem mi volt csalódás? Ami az Infinityben történt.
Arra gondolok, amikor Black Bolt szabadjára engedte azt a valamit, amitől egy csomó ember Inhuman lett.
A legutóbbi két számot nem olvastam.
Az vele a bajom, hogy pontosan ugyanez volt az AvX vége, csak mutánsokkal.
Annak is egyelőre nincs olyan sok hatása. Mármint lett egy plusz Avengers képregény, az Uncanny,
meg a Uncanny X-Menben és a Wolvi & X-menben lett néhány új mutáns, és kész.
Mondjuk annyira azért nem rossz képregény, mert ezen kívül más is történik benne meg szépek a rajzok,
de ahogy elnézem a Marvel jövőbeli terveit, nagyon előtérbe kerülnek az Inhumanek, ezért reménykednék valami jobb történetben.
Meg egy kicsit nekem csalódás mostanában a Spider-Man is. Tetszik ez a Superior téma, amit Slott talált ki,
de valahogy mostanában nincs olyan érdekes. Úgy értem, most komolyan azon kellene aggódnunk, hogy a professzor miatt nem kapja meg SpOck a diplomáját? Ne már. Ettől azért találjon már ki valami érdekesebbet.
Oké, történnek ezen kívül is események, de azoknál nagyon lassan csordogál a történet.
Aminek minden száma nagyon jó, az a Wonder Woman, abból szerintem még nem olvastam olyat, amelyik unalmas, vontatott lett volna. Nekem nagyon tetszik.
És lesz újra Megtorló. Ennek örülök. :) De sajnos Edmondson írja. Ennek már kevésbé. :(
Azért reménykedek.
A Deadpool témához annyit, hogy szerintem az azért rossz, mert Cullen Bunn írja.
Úgy gondolom, nem véletlen, hogy két képregényt is kaszál a Marvel, amit ő ír.
A Fearless Defenders és a Venom, ez utóbbi teljesen elszaródott, miután átvette Remendertől, pedig addig nagyon jó volt.
Azt hiszem, most nincs is ongoingja a Marvelnél.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése