HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (290/1662) > >>

Snake (XF):

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. November 07., 12:49:16 ---
--- Idézet --- bár Romita rajzai nekem jobban tetszettek.
--- Idézet vége ---
nahát :D azt hittem itt mindenki utálja őt :D Nekem is bejött, bár az inkább ahhoz a történethez passzolt, ez egy kicsit realisztikusabb környezetben játszódik, nem bánom, hogy váltottak.

--- Idézet vége ---
Helyben vagyunk, engem pont a sztori vett meg kilóra, a realisztikusabb környetetből az elmúlt években bőven megkaptuk a magunkét, Remender agymenése kifejezetten üdítő volt :)

A Thor kapcsán nincs vita, bár nálam a Hawkeye és a Deadpool is ott van a legjobbak között.
(a Hulkot nem olvasom)

jocibmx:

--- Idézet ---A Cap Am az egyik legjobb Marvel Now-s cím, mondjuk nekem az első tíz rész egyelőre jobban tetszett, de a mostani sztorira sincs panaszom, bár Romita rajzai nekem jobban tetszettek.
--- Idézet vége ---

Nekem nem igazán tetszett az első pár szám, de egy idő után megszerettem. Meg kicsit furcsa volt számomra, mert  előtte nem olvastam Cap egyetlen ongoingját sem, és kicsit furcsa volt egyből ilyen "furább" történettel kezdeni. Egyébként a Marvel Now-s címekből szerintem a Thort nem tudja leverni semmi, de tényleg nem rossz ez sem.  Nagyon élvezem amúgy még Marvel Now-s Hulkot is Waidtől.  Remélem legalább olyan sokáig marad Hulknál, mint Daredevilnél  :hehe:

A Ten Grand-el kapcsolatos híreket én is olvastam, és biztos hogy nem volt fair Templesmith, de egyébként JMS meg Templesmith is elég sok mindent abbahagyott már félúton, szóval ez szinte várható volt.

Balakin:

--- Idézet --- bár Romita rajzai nekem jobban tetszettek.
--- Idézet vége ---
nahát :D azt hittem itt mindenki utálja őt :D Nekem is bejött, bár az inkább ahhoz a történethez passzolt, ez egy kicsit realisztikusabb környezetben játszódik, nem bánom, hogy váltottak.

Snake (XF):

--- Idézetet írta: jocibmx - 2013. November 07., 12:22:10 ---Kezdve ott, hogy a Ten Grand rajzolót váltott, mert Templesmithnek valami magánéleti gondja van szval új rajzoló van, ami még annyira nem is lenne rossz, de szerintem nagyon nem illik a sztorihoz.

--- Idézet vége ---
A részletekre már nem emlékszek, de itt inkább az volt, hogy Templesmith nem reagált JMS hívásaira hosszú hónapkon keresztül, és ezt unta meg az író (meg gondolom az Image). Én kifejezetten bírom Templesmith rajzait, de a lassúsága miatt erősen kérdéses, hogy pl a Fell valaha folytatódni fog-e, ha rajta múlik.

--- Idézetet írta: jocibmx - 2013. November 07., 12:22:10 ---Ezen a héten egyedül a Superman Unchained  meg a Captain America új száma tetszett igazán.

--- Idézet vége ---
A Cap Am az egyik legjobb Marvel Now-s cím, mondjuk nekem az első tíz rész egyelőre jobban tetszett, de a mostani sztorira sincs panaszom, bár Romita rajzai nekem jobban tetszettek.

Az eheti felhozatalból még az East of West az, amit mindenképp megéri elolvasni :)

jocibmx:
Halljátok ez a hét kicsit csalódás volt számomra. Annyi jó cím folytatódott a héten, de szinte mindegyikben csalódtam kicsit.
Kezdve ott, hogy a Ten Grand rajzolót váltott, mert Templesmithnek valami magánéleti gondja van szval új rajzoló van, ami még annyira nem is lenne rossz, de szerintem nagyon nem illik a sztorihoz. Jó kis urban fantasy képregény volt a Ten Grand , kicsit Constantine másolat ugyan, de én kedveltem. Még jó hogy nem rendeltem előre a tpb-t.   
Aztán ott van az Action Comics Greg Paktől. A történetbe nem megyek bele, nem kimondottan jó bár nem is rossz (bár klasszisokkal jobb mint Lobdell), de a rajzok. Neten sok kritikát olvastam, hogy mennyire jó Aaron Kuder. Én nem ismerem a munkásságát, de azok az arcok.. :rolleyes: félelmetesek. Lehet hogy jók a beállításai meg a panel elrendezések, de az arcok sztem nagyon nem sikerültek. Kirántott a sztoriból  :nemtudom:
Olvasom még a Valianttól a Quantum és Woody-t, ott is rajzoló váltás volt, és az sem tetszik igazán, bár az még az elmegy kategória, de az előző rajzoló sokkal jobb volt, jobban illett ehhez az őrülethez, dinamikusabb volt az egész. Szóval kicsit az is csalódás volt.
Ezen a héten egyedül a Superman Unchained  meg a Captain America új száma tetszett igazán. Azok hozták a szokásos színvonalat. 
Az nem szuperhős cuccok közül pedig a Hinterkind új száma volt a nyerő a héten. Az első szám még annyira nem győzött meg, de maradtam, és kezdem azt érezni, hogy ez lesz a következő nagy sorozata a Vertigonak. Legalábbis egyenlőre annak érzem.  Plusz a Trillium Jeff Lemiretől, is nagyon jó volt a héten.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése