HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (30/1662) > >>

KiD:
Legközelebb: Vajon ki néz be ebédre?

Na de ki?  :D

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 09., 11:35:08 ---1. Ostrom (a Kúria ellen) 2. Galactus-per 3. Első Titkos Háború 4. Kraven utolsó vadászata     Neked van toplista?

--- Idézet vége ---

Túl sok van a régi semices füzetekből. :D Ha meg minden egyebet is nézünk, akkor pláne. De alapvetően a 80-as évek történetmesélésében érzem jól magam, Claremont, Stern, Michelinie, DeFalco, David jöhetnek.

Micho:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 09., 14:12:51 ---"Ez nem árthat nekem. Ahogy semmi sem." 😀 Egyik legnagyobb. Na ki mondja és melyik képregény melyik számában?

--- Idézet vége ---

Bulldózer (CsodaPók #14)  :cool:

Sepi:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 09., 12:57:56 ---Igen, pl a Titkos Háborút vagy harmincszor olvastam, nagyon remélem, hogy nem lesznek fordítói "pontosítások"...

--- Idézet vége ---
Pedig abba már lehet bele kell nyúlni, mert ott például voltak kihagyott bubik is, meg rémlik valami félrefordítás is.

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 09., 14:12:51 ---"Ez nem árthat nekem. Ahogy semmi sem." 😀 Egyik legnagyobb. Na ki mondja és melyik képregény melyik számában?

--- Idézet vége ---
Azért ez annyira nem jellegzetes duma, mint pl azok amiket Farek idézett.  :) De első körben én a Tűz urára tippelnék.

turkia:
"Ez nem árthat nekem. Ahogy semmi sem." 😀 Egyik legnagyobb. Na ki mondja és melyik képregény melyik számában?

Farek:

--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Január 09., 11:58:23 ---...hiszen azért van pár régi olyan sztori, amit annyit olvastunk még gyerekként, hogy szinte kívülről tudjuk...

--- Idézet vége ---
Kezét pókolom! Foghatok legyet kegyednek?  :lol:
Nyolc emeletet zuhant a herceg, de még mindig serceg!  ;D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése