HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
KiD:
Legközelebb: Vajon ki néz be ebédre?
Na de ki? :D
--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 09., 11:35:08 ---1. Ostrom (a Kúria ellen) 2. Galactus-per 3. Első Titkos Háború 4. Kraven utolsó vadászata Neked van toplista?
--- Idézet vége ---
Túl sok van a régi semices füzetekből. :D Ha meg minden egyebet is nézünk, akkor pláne. De alapvetően a 80-as évek történetmesélésében érzem jól magam, Claremont, Stern, Michelinie, DeFalco, David jöhetnek.
Micho:
--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 09., 14:12:51 ---"Ez nem árthat nekem. Ahogy semmi sem." 😀 Egyik legnagyobb. Na ki mondja és melyik képregény melyik számában?
--- Idézet vége ---
Bulldózer (CsodaPók #14) :cool:
Sepi:
--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 09., 12:57:56 ---Igen, pl a Titkos Háborút vagy harmincszor olvastam, nagyon remélem, hogy nem lesznek fordítói "pontosítások"...
--- Idézet vége ---
Pedig abba már lehet bele kell nyúlni, mert ott például voltak kihagyott bubik is, meg rémlik valami félrefordítás is.
--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 09., 14:12:51 ---"Ez nem árthat nekem. Ahogy semmi sem." 😀 Egyik legnagyobb. Na ki mondja és melyik képregény melyik számában?
--- Idézet vége ---
Azért ez annyira nem jellegzetes duma, mint pl azok amiket Farek idézett. :) De első körben én a Tűz urára tippelnék.
turkia:
"Ez nem árthat nekem. Ahogy semmi sem." 😀 Egyik legnagyobb. Na ki mondja és melyik képregény melyik számában?
Farek:
--- Idézetet írta: Sepi - 2018. Január 09., 11:58:23 ---...hiszen azért van pár régi olyan sztori, amit annyit olvastunk még gyerekként, hogy szinte kívülről tudjuk...
--- Idézet vége ---
Kezét pókolom! Foghatok legyet kegyednek? :lol:
Nyolc emeletet zuhant a herceg, de még mindig serceg! ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése