HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
turkia:
Tutti, hogy a Bulldi porrá hamvadt!! Első 3 oldal, de csúcs!!! Második sztori meg a Kobra. Na nem Stallone-val, de az is marha jó! Unokatesómtól kaptam a számot anno. Emlékszem, többször beszéltük, hogy Bulldinak nincs nyaka??? Ezt az anatómiailag helytelen sisakos rajzok miatt hittük. :)
Micho:
--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 09., 18:56:35 --- Micho fejből ment a lapszám is??
--- Idézet vége ---
Igen.* Szerintem az első 50 számmal nem lehet megfogni, betéve tudom, annyiszor olvastam őket gyerekkoromban. Eszembe jut, hogy anno unalmas gyalogtúrákat ezzel dobtunk fel uncsitesómmal, hogy egyikünk mondott egy számot, a másiknak pedig rá kellett vágnia, hogy ki volt az ellenség benne ;D
*azért leellenőriztem, mert ugye a 13. szám is játszott az akkori szerkesztési elvek miatt, és vajon melyik oldalt választotta belőle az oldal szerkesztője...? :cool:
http://kepregenydb.hu/kepregenyek/csodalatos-pokember-a-22/657/
turkia:
Elfolyó betűkkel lap alján: "na vajon ki néz be ebédre?" Tiszta horror, meglepő volt anno a Pókember képregényhez képest. Venom apánkról van szó természetesen :) Sztem marha ijesztő ötlet volt. Micho fejből ment a lapszám is?? Mondjuk nekem Bulldi A listás Fátival, meg Galactus-szal, szóval ez rendesen belémégett, nekem ez egy alap mondat. " Kamera" a szemébe tolva és úgy mondja tök higgadtan a robogó kamion előtt. Na mikor olvastam, néhány pillanatig én is ekkora királynak képzeltem magam 11 évesen. " Széttöröm a betont! Amint leérek az aljára...14 méter? Mi az nekem? Nekem levegő sem kell!"
Sepi:
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Január 09., 17:42:58 ---De alapvetően a 80-as évek történetmesélésében érzem jól magam, Claremont, Stern, Michelinie, DeFalco, David jöhetnek.
--- Idézet vége ---
Detto. Örök kedvenc időszak nálam is. :bravo:
--- Idézetet írta: Micho - 2018. Január 09., 15:23:40 ---Bulldózer (CsodaPók #14) :cool:
--- Idézet vége ---
Na, azt a számot sajnos sokszor nem olvastam. Emlékszem, a 13-as szám megvolt, de utána pár szám kimaradt, biztos nem kaptam rá zsebpénzt akkoriban. Azt tudom, hogy valamelyik osztálytársamtól kölcsönbe megkaptam elolvasni azokat a számokat is, de csak évekkel később tudtam beszerezni őket és újra elolvasni. :) Na de emlékszem arra is, hogy például a 24-27-es számokat rongyosra olvastam. Azokat sikerült akkoriban valahogy kikönyörögnöm, és persze nyár volt, így rengeteg szabadidő is volt. Máig az egyik legkedvesebb történeteim. :D Annak örülök is, hogy benne lesznek a Pumás számok a Marveles sorozatban. És ráadásul nem is olyan soká. :brow:
Micho:
--- Idézetet írta: KiD - 2018. Január 09., 17:42:58 ---Legközelebb: Vajon ki néz be ebédre?
Na de ki? :D
--- Idézet vége ---
"Biztos nem a szamár" :lol:
V-man :cool:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése