HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (31/1662) > >>

turkia:
Jó hír ez az eredet fordítás rajongóinak, én abszolút az vagyok. Pl filmeknél azonnal elkapcsolok, ha belefutok valami csalafintaságba. Pl a Reszkessetek betörők! karácsony előtt agyon lett reklámozva, vártam is. Szinkron eredeti volt, de egy-két mondatot simán lenémítottak. Pl a bolti Mikulás nem mondta, hogy "Hogy az a mennybéli!" Nekem ez is kiütötte a biztosìtékot. Igen, pl a Titkos Háborút vagy harmincszor olvastam, nagyon remélem, hogy nem lesznek fordítói "pontosítások"... mint a Trónok harcában Lannisport helyett Lannisrév... bicskanyitogatóan nevetséges volt, ahogy még próbálták befeketíteni az előző változatot egy cikkben. Kraven nekem harmadszorra lenne meg (Marvel Extra, Kingpin keményborító)☺

Sepi:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 08., 17:35:44 ---Marvel képregénygyűjteményt veszitek?

--- Idézet vége ---
Én előfizettem rá, mert így csak 2500 Ft volt az első három kötet.  :) Így jobban megérte. Szerencsére tényleg jobb lesz, mint a DC-s válogatás, mert ezt legalább a Kingpin csinálja, és felhasználják a régi fordításokat. Legalább attól nem fog eltérni, hiszen azért van pár régi olyan sztori, amit annyit olvastunk még gyerekként, hogy szinte kívülről tudjuk. Ez olyan, mint a régi filmeknél a régi szinkron. Mindig van olyan szófordulat, amire emlékszik az ember. A DC-s könyveknél ezért volt furcsa pár régi sztori újra kiadását olvasni. Itt szerencsére nem lesz ilyen. Viszont a hátránya, hogy valóban nagyon sok olyan történet lesz benne, ami már megjelent magyarul. Ami új gyűjtőknek jó, de a régi motorosoknak nem biztos, hogy szüksége lesz még egy példányra. Például a Kraven utolsó vadászatából egy harmadik (vagy ha nagyon szigorúan nézzük, akkor negyedik) verzió.

turkia:
1. Ostrom (a Kúria ellen) 2. Galactus-per 3. Első Titkos Háború 4. Kraven utolsó vadászata     Neked van toplista?

KiD:

--- Idézetet írta: turkia - 2018. Január 08., 17:35:44 ---Boldog újévet, srácok!! Marvel képregénygyűjteményt veszitek? 10 perce vettem meg az elsőt, a Hazatérést. A rajzok mondjuk nekem nem jönnek be ('80-as évek rajongója vagyok), de bizakodom a sztoriban. Nagyon megörültem a Marvel gyűjteménynek , furcsálltam is, hogy a tavalyi keserű DC válogatás után nincs marveles. De most végre van és elvileg lesz benne eredeti Titkos Háború!!! Minden idők 3. legjobb sztorija nekem. :)

--- Idézet vége ---

Na de mi az első 2?

Farek:

--- Idézetet írta: Gorgonita - 2018. Január 08., 17:53:10 ---De majd keresek valakit akinek megvan a DC meg a Marvel sorozat, és lakást cserélünk egy hétre, hogy elolvashassuk egymáséit.   ;D

--- Idézet vége ---
Albérlőm cuccai közt egy szatyorban láttam a DC gyűjteményt. Azt hiszem, hajlandó leszek némi engedményre vele kapcsolatban... :D

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése