HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (287/1662) > >>

Puma:
Nova/Nova Corps szerepelni fog a GotG filmben, ezt már be is jelentették egyszer hírként, és forgatási képek is kerültek már fel a netre, amin látható egy alak a Nova ruhában.
Arról is van pletyka, hogy Inhumans film is lesz, amit szerintem megerősít az, hogy behívta egyszer Vin Dieselt a Marvel egy szerep miatt. Igen, tudom, hogy azóta Groot szerepét kapta, de eredetileg egy másik karaktert játszott volna, ami persze titok, és időhiány miatt  nem vállalta el, de tekintve a külsejét, szerintem illet volna rá az a szerep, illetve neki van egy olyan eredeti hangja, hogy elhiszed róla, hogy városokat tudna romba dönteni vele. :)
Még egy olyan pletyka is van, hogy Carol Danversről csinálnak filmet, mivel a Marvel behívta Katee Sackhoffot is, ő jó lenne arra a szerepre, illetve már évek óta lobbizik érte, szóval lehetséges.
A jövőbeli Netflixes sorozatok közül engem csak a Daredevil érdekel, a többit is megnézem majd, de azok nem annyira keltették fel az érdeklődésemet.
Én még a Captain America második részét várom. Nagyon tetszett a képregényben a Winter Soldier története, nagyon jó lenne ezt élőszereplősen is látni.
Kevin Feige, a Marvel filmes elnöke azt mondta, dolgoznak a Dr. Strange és a Black Panter filmen, Scarlet Witch pedig szerepelni fog az Avengers folytatásában, Quicksilverrel együtt.
Engem ami még érdekel, hogy az NBC tervez sorozatot a Constantine-ból, nem sok jót jósolnék neki, de mivel ezen a csatornán megy a zseniális Hannibal című sorozat is, ezért reménykedek benne, hogy összehoznak valami hasonlót, csak beleteszik a misztikusságot is.

Asys:
X-Men: DoFP és GotG, a két általam legjobban várt film 2014-ben!  :rolleyes:
Még a Kapitány is érdekel, de a Pókember 2 már egyre kevésbé...

Rengeteg (jó és gonosz) karaktert lehet még bemutatni a filmvásznon, a lehetőségek száma nagy!
A kozmikus vonallal szerintem nagyon nagyot fog dobni a Marvel!
Biztos vagyok benne, hogy a GotG-nak is több része lesz!  :brow:

A három nagy birodalom (siár, skrull, kree) bemutatása kemény dió lenne, de nem elképzelhetetlen...
Bár, ha jól tudom, akkor a GotG-ban lesz egy kree, Ronan személyében!  :nezze:

Egy (önálló) Silver Surfer és egy Inhuman filmnek én nagyon örülnék, szerintem bennük nagy lehetőség van!

Mitológiai vonalon, Thor mellett, szívesen látnám még Herkules-t (lesz két film a közeljövőben, de akkor is megunhatatlan karakter; meg persze nem Marvel-féle filmek ezek), Namor-t és Atlantisz-t!  :brow:

Arra leszek kíváncsi, hogy a ,,mágikus'' karaktereket (Dr. Strange, Skarlát Boszorkány) hogyan fogják ,,adagolni'' nekünk!
2017-ig három, cím nélküli Marvel film lesz; az egyik Strange, a második talán a Fekete Párduc (jó kis film lenne Wakandá-ról), a harmadikról pedig fogalmam sincs...
Tippek? Ms. Marvel, esetleg Póknő?

Balakin:
Egyetértek Ideniel-el. amúgy nagyon szeretem pl Daredevilt is, de szerintem ő jobban tudna működni sorozatban. Nem szégyen az ha valaki nem kerül a nagyvászonra, ha a tv-ben minőséget produkálnak vele.

Ideniel:

--- Idézetet írta: jocibmx - 2013. November 10., 22:55:18 ---Kövezzetek meg de én nem nagyon várom a GoTg-t. Volt egy sorozata pár éve, meg most Bendis a film miatt ír egyet. Igazából nem tudom mit kezdjek vele. Annyi jó karakter és történet van még a Marvel univerzumban, nem tudom miért pont erre esett a választás.  :headscratch:

--- Idézet vége ---

Ezennel virtuálisan megkövezlek.  :brow:

Az Avengers film végén Thanos-szal kecsegtettek, aki bizonyos szempontból a Marvel kozmikus szárnyának a főszereplője. De Thanos legjobb esetben is antihős, még inkább a képregények történetének egyik legnagyobb mészárosa, így elég valószínűtlen, hogy az Avengers következő epizódjait felvezető egyik film címszereplője lenne. És mindenképpen meg kell alapozniuk valahogy a Marvel kozmikus szárnyát, ugyanis enélkül Thanos tényleges színre lépése nem sokban különbözne az Avengers new york-i csatájától. Legfeljebb úgy emelhetik a tétet, hogy globális szintre viszik a konfliktust - itt mindjárt adja magát az űrháború koncepciója, s amiben a Marvel képregények rendkívül gazdag és konzisztensen színvonalas ihletforrást nyújtanak a főként űroperáként jellemezhető "Cosmic Marvel" képében.

Lássuk a lehetőségeket:

Captain Marvel - évtizedes jogi hercehurca epicentruma, emellett elég valószínűtlen, hogy a Thanos-hoz legszorosabban kötődő első inkarnációját szerepeltetnék a filmekben, sanszosabb, hogy Carol Danvers-t látjuk előbb viszont a vásznon, aki egy női Superman-pastiche, semmint űropera-hős.

Quasar - mindenki Green Lantern-koppintásként írná le, ha kizárólag őrá fókuszálna a film.

Nova/Nova Corps - lásd Quasar.

Shi'ar Imerial Guard - X-Men-hez tartoznak, s így nem a Marvelé a megfilmesítési jog

Inhumans - a GotG-nek köszönhetően léptek kozmikus szintre

Silver Surfer, Galactus és a legtöbb kozmikus entitás - Fantastic Four-hoz tartoznak, s így nem a Marvelé a megfilmesítési jog

Eternals - mindannyian láttuk a Gyűrűk Urát bevezető képsorokat. Majd 5 perc tömény expozíció narrációban előadva. Ahhoz, hogy halvány fogalma legyen bárkinek is arról, hogy honnan származnak az Eternal-ok, ennek időben minimum a kétszeresére lenne szükség. Igen, Jack Kirby nagyjából ugyanolyan zseniális világépítő volt sci-fi terén, mint Tolkien fantasy-ben.

Marad hát a Guardians of the Galaxy. Az sem mellékes szempont, hogy az övék a legjobb referencia annak frissessége és minősége szempontjából - Abnett & Lanning run-ját az utóbbi évtized legszórakoztatóbb Marvel sorozatai között tartják számon, ráadásul a záróakkord egy olyan event-mini volt, amiben mindjárt szerepel a filmekbe betervezett főgonosz neve (The Thanos Imperative). A film marketingesei és Kevin Feige is azzal hype-olnak, hogy a korábbi Marvel filmekkel ellentétben itt tényleg nem vázlatos "pitch-ek", hanem képregények felett folytak a produceri ötletbörzék. Nincs abban semmi meglepő, hogy a Guardians of the Galaxy "nyert", amennyiben tényleg volt valamiféle verseny az előbb felsoroltak között - mondom ezt úgy, hogy minden 2004 után megjelent Cosmic Marvel képregényt, s a Starlin-korszak legfontosabb állomásait is olvastam (Thanos War, Magus Saga, Death of Captain Marvel, Rebirth of Thanos, Infinity Gauntlet-trilógia).

jocibmx:
Kövezzetek meg de én nem nagyon várom a GoTg-t. Volt egy sorozata pár éve, meg most Bendis a film miatt ír egyet. Igazából nem tudom mit kezdjek vele. Annyi jó karakter és történet van még a Marvel univerzumban, nem tudom miért pont erre esett a választás.  :headscratch:
Egyedül azzal tudom megmagyarázni, hogy a 2009-es Avatar óta sokkal több sci-fi jön Hollywoodból, mert most ez jól tejel. Úgyhogy a Marvel is sci-fis irányba mozog. Ha megnézitek a gyűrűk ura és a hobbit filmeken kívül a fantasy filmek egyáltalán nem sikeresek, a sci-fi sokkal kifizetődőbb. Úgyhogy a Marvel is inkább ilyen irányba nézelődik.  :badteeth:
Fura amúgy, mert a Disney ugye nemsoká jön az új Star Warsokkal is, ami így már kiszolgálná az űropera rajongókat.
Én meg várhatok egy Daredevil filmre még éveket. (Remélem  a Netflixes sorozat jó lesz, és végül megvalósul egy normális DD film)   :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése