HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
--- Idézet ---neki van egy olyan eredeti hangja, hogy elhiszed róla, hogy városokat tudna romba dönteni vele.
--- Idézet vége ---
semmi bajom Vin Diesellel, de szerintem abszolút nem lenne jó Black Bolt. Oda egy olyan színész kel laki szavak nélkül is tud játszani, Diesel meg még szavakkal se nagyon :D (és ez most tényleg nem fika, nagyon élveztem pl a legutóbbi Fast and furioust és örülök, hogy ilyen lelkes a Marvel filmek iránt)
--- Idézet --- A beszélő mosómedve meg űrfa meg lehet kicsapja a biztosítékot sokaknál.
--- Idézet vége ---
én az ilyen embereket csak sajnálni tudom :D
Amúgy ha látják a Marvel logót a népek, akkor máris bátrabban mennek be a moziba.
jocibmx:
Értem hogy mit mondasz, és érzem a rajongást az írásaidban, szóval tényleg teljesen megértem, én is így vagyok pl. a Man of Steel-el. :badteeth: :lol:
Na de hogy válaszoljak. Igazad van, Iron Man meg Thor valóban nem voltak olyan híresek korábban mint mondjuk Batman stb..., de még mindig könnyebb eladni a nagy vásznon egy páncélba öltözött embert, mint egy beszélő űrfát ;D
Ideniel:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2013. November 11., 09:26:39 ---...még mindig azt mondom hogy ez egy elég parás húzás a Marvel/Disney részéről. Ezek a karakterek nem ismertek az átlagnézők számára.
--- Idézet vége ---
Tényleg nem akarok kötözködni, de ilyen alapon az egész MCU mehetett volna a levesbe. Iron Man ugyan évtizedek óta legalább olyan meghatározó figurája a Marvel képregényeknek, mint mondjuk a klasszikus Justice League tagok a DC-nél, ennek ellenére a laikusok, de még a képregényrajongók szemében is B-listás karakternek számított 2008-ban. Szigorúan véve Thor-ral is ugyanez a helyzet, s vele még annyival nehezebb helyzetben találta magát a stúdió, hogy semmi sem garantálta a nézők fogékonyságát a science fiction elemekkel tuningolt élő mitológia iránt, mindezt kortárs környezetben. Captain America minden tekintetben A-listás, DE legalább olyan anakronisztikus kép él róla az emberek fejében, mint Superman-ről. Tényleg elképesztő teljesítmény, hogy minden kétség és hátráltató körülmény ellenére sikeresnek bizonyultak a Marvel filmek... Leszámítva Hulk-ot, aki ugyan A-listás, ismert és népszerű is, mégis mindkét szóló filmes próbálkozásával befürödtek (lassan 20 éve minden olyan 100 millió dollár feletti hollywoodi szuperprodukció buktának számít, ami nem termeli ki a költségei másfélszeresét az Egyesült Államokban és két és félszeresét nemzetközileg).
Nem tagadom, hogy a Guardians of the Galaxy kockázatvállalás lenne a részükről, de szerintem korántsem akkora kockázat a korábbi sikereik fényében, mint volt mondjuk maga az Avengers film.
Farek:
jocibmx, olvasd el az oldalon található űropera cuccokat, amikben elég komoly szerepet játszanak, aztán szerintem megváltozik a véleményed.
jocibmx:
Ha már annyira dicséritek lehet bepróbálkozok valamelyik GoTG sorozattal, de ettől függetlenül még mindig azt mondom hogy ez egy elég parás húzás a Marvel/Disney részéről. Ezek a karakterek nem ismertek az átlagnézők számára. A beszélő mosómedve meg űrfa meg lehet kicsapja a biztosítékot sokaknál. Meg az első gondolatom amikor hallottam a filmről az volt, hogy a Disney nagyon sok Rocket Raccoon figurát akar eladni. :badteeth:
Mondjuk nem mondom, hogy a dumáló lövöldöző mosómedve hallatán nekem nem lesz marha nagy mosoly a számon :lol: Szóval tuti moziban nézős lesz számomra a film, de sok más képregényadaptácis filmmel ellentétben itt semmi előképem nincs a karaktereket illetően. Bár addig lehet nekiugrok még az egyik GoTG sorozatnak. :brow:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése