HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (288/1662) > >>

Balakin:
Igen, amiket írtál valóban borzalmasak lennének :D

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. November 10., 21:01:06 ---
--- Idézet ---Here Comes… The Annihilation Omnibus
--- Idézet vége ---
és a pénztárcám enyhén felsírt (már tegnap kezdte a nyöszörgést, amikor rájöttem, hogy a West coast avengersből összesen 4 omnibus lesz, valószínűleg)

--- Idézet vége ---

A "legrosszabb", hogy ha a GotG film sikeres lesz, akkor ugyanezt megcsinálják a War of Kings-zel (WoK és Realm of Kings együtt) és a Thanos Imperative-vel is (TI, Annihilators és mondjuk hozzácsapják még a Thanos Rising-ot).

Nagyon szurkolok amúgy a filmnek, végre elért arra a szintre a filmes technológia, hogy új életet lehelhessenek az űropera műfajába. Több űropera film = több űropera képregény = boldog Ideniel  :)

Balakin:

--- Idézet ---Here Comes… The Annihilation Omnibus
--- Idézet vége ---
és a pénztárcám enyhén felsírt (már tegnap kezdte a nyöszörgést, amikor rájöttem, hogy a West coast avengersből összesen 4 omnibus lesz, valószínűleg). Bár erősen emgfontolandó ez is, mert a vol 1 és 3 megvan tpb-ben.
JSA omnibus kapcsán is nemrég realizálódott bennem, hogy nem csak a sima sorozatot fogja tartalmazni, hanem a Robinson féle JSA Returnst és a JLA/JSA Virtue and vice-t is, azok meg nincsenek meg...  :dry:

Ideniel:
Holy mackerel

Here Comes… The Annihilation Omnibus

zoli:
Üdv. Hm, ha az a kékkel rajzolt Pókember figura,tényleg  Parker szelleme. { És nem pedig Oki\ Póki tudat alattijában ,még meg maradt Parker jelképe. } Akkor lehet hogy, valóban az lenne a megoldás, hogy a  szellem Pókember elfoglal egy olyan klón testet,ami a Skarlát Pók 20.-ban és a Team-up 2.-ben szerepel.És így visszatérhetne. ;) Kösz.    :worship:  U.I. Ó hogy , az a gaz Marvel .1. Flasth tényleg ott fogja hagyni a Venom szimbióta , 2. Kaine Parker { a jelenlegi Skarlát Pók } megfog halni. 3. És lehet hogy majd Rozsomák is. { Mit akarnak elérni ezzel }Biztos  csökkenteni akarják az olvasóik számát.  ; ]. Na egy újabb örült ötlet,ha már lúd legyen kövér alapon. { NEM TUDOM, hogy az új változatba át irt Klón Szága , a fő kánonba taroz
ik-e , vagy csak egy amolyan Wath if szerű történet}. De szerintem ahol olyan történetek  jelenek meg 1, Ahol Ben meg ússza azt hogy meghaljon, és Kaine vissza adja a gyereket.{ Ha a 616-os univerzum része, ha nem.}2, Pakert megölték. És Okiból ˝Testrablót˝csináltak. 3, Kaine Parkert { az új Skarlát Pókot elintézík. } Akkor már az én ötletem is beleférne ;  ]. Mert ha jól tudom Pókgyilokról is kiderült, hogy nem is halt meg .Ha nem Ő IS ÉL valahol. Nos EZEN az alapon vele is indulhatna egy füzet sorozat. Mert már csak ő maradt ki, ebből a kavarodásból  ; ]. Bocs és Kösz És végül, néhány honositásí ötlet , 1. Az új 6 részes mini klón saga, 2.Az ugyan csak 6 részes  Ben Reilly Eposz,3. Az X-fegyver sorozat. Viszlát.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése