HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
ó igen, Cosmo! Az elején még nem szerettem de aztán már kb úgy álltam hozzá, mint Rocket :D
Inner Circle:
Az űrkutya vs. mosómedve szövegek voltak a legjobbak :D főleg, mikor a fél csapatot holtnak hitték, és Rocket Racoon őrjöngött az állomáson, hogy ezt a sok szemétládát, aki itt a kantinban van, azokat ki kéne rúgni a biztonsági főnöknek, aztán "Aw, even the damn dog died!..."
Ideniel:
--- Idézetet írta: Balakin - 2013. November 11., 11:04:50 ---
--- Idézet --- A beszélő mosómedve meg űrfa meg lehet kicsapja a biztosítékot sokaknál.
--- Idézet vége ---
én az ilyen embereket csak sajnálni tudom :D
--- Idézet vége ---
Mellesleg mind RR mind pedig Groot eredete egy mondatban összefoglalható (Rocket Raccoon egy mesterségesen tudatos lénnyé fejlesztett mosómedve; Groot pedig egy humanoid növényi létforma egy másik bolygóról), míg Thor esetében például én sem teljesen értem az Yggdrassil kozmológiai összefüggéseit a Marvel univerzumának más aspektusaival, amit a filmben egyébként megint csak a feje tetejére állítottak azzal, hogy a Kilenc Világ immáron nem kilenc a világfa révén kapcsolódó dimenzió, hanem féreglyukak révén összekötött bolygók/naprendszerek összessége - a Dark World előzetese alapján legalábbis. Mint mondtam, nem igazán értem a dolgot, de nem is kell, kozmológiai előismeretek nélkül is interpretálható egy történet amennyiben az önmagában jól működik.
Mindez nem számít: nem azon fog eldőlni a film sikere, hogy mennyire obskúrusak a szerepeltetett karakterek, hanem hogy milyen a film, elég jó-e a marketing és az emberek nyitottnak bizonyulnak-e rá. Magunk között szólva a tavaszi-nyári Comic Con-okon fog eldőlni a film sorsa: egyértelműen geek fan service-nek szánják, s ha nem sikerül augusztusig meggyőzni a geek-eket, akkor sajnos bukik a nyitóhétvége, s onnantól már indul is a buktát megelőlegező dominóeffektus.
KiD:
Vin Dieselnek kellett volna Draxnak lennie.
Asys:
És a telepata (!), orosz űrkutya még nem is lesz benne a filmben... :rolleyes:
Pedig ő is nagy arc! :brow: ;D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése