HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (284/1662) > >>

Ideniel:

--- Idézetet írta: Asys - 2013. November 11., 13:19:28 ---Nem is fog Angela visszakerülni a saját univerzumába?

Komolyabb tervek vannak vele? Mondjuk, a Marvel univerzum tele van ,,ördögi'' teremtményekkel...

--- Idézet vége ---

Elég valószínűtlen, McFarlane szerintem egy életre elrúgta a pöttyöst Gaimannél. No meg nem mintha Angela olyan nagyon jól passzolna a Spawn jelenlegi szellemiségébe (horror-noir a korábbi horror-fantasy helyett).

Két számmal le vagyok maradva a NOW!-os GotG terén (egyben akarom elolvasni az Infinity-t, a második arc pedig egyértelműen ehhez való felvezetés), de szerintem nincs kizárva annak a lehetősége, hogy a GotG-ből esetleg átkerüljön a Földre, s ott zúzza az alvilágiakat... Más kérdés, hogy ez nem állná-e útját más horror jellegű Marvel projekteknek (Ghost Rider, Doctor Strange, Legion of Monsters, stb.)

Asys:
Nem is fog Angela visszakerülni a saját univerzumába?

Komolyabb tervek vannak vele? Mondjuk, a Marvel univerzum tele van ,,ördögi'' teremtményekkel...

talgaby:
Hivatalosan úgy volt, hogy Angela érkezését a bandába Gaiman írja majd. Aztán amikor kijött a füzet, egy lábjegyzetes „konzultáns” lett. Hogy most Bendis méretes egója túrta ki vagy Gaiman döntött úgy, hogy leszarja, nem tudom. Mindkettő egyformán lehetséges.

Ideniel:

--- Idézetet írta: Puma - 2013. November 11., 12:29:20 ---Amúgy azt tudja valaki, hogy Neil Gaiman mit csinál a GotG képregényeknél?

--- Idézet vége ---

McFarlane-nel való hosszas jogi huzavona után hivatalosan is ő rendelkezik az Angela feletti jogokkal, aki az Age of Ultron révén immáron a Marvel univerzum része. Elvben Bendis bármit is kezd a karakterrel, azt Gaimannek előbb jóvá kell hagynia. Hogy a gyakorlatban mekkora kötöttséget jelent ez, arról halvány lila gőzöm sincs.

Puma:
Vin Dieselnek nincs ideje, hogy eljátssza Draxot, Groot is éppen hogy belefért az idejébe. Most valami szupersebeséggel csinálják a Fast & Furious filmeket.
Egyébként nem értek egyet abban, hogy ne tudná eljátszani Black Boltot, elismerem hogy a színészi képességein bőven lenne még fejlesztenie, habár én is kedvelem a filmjeit, és arra amire alkalmazzák a legtöbb filmben, nagyon jó,
de Black Bolt a képregényekben sem igazán mutatja ki az érzéseit, nem nagyon szokott úgy reagálni, amihez egy nagyon jó színész kellene. Amit csinál, hogy ül a trónon csendben, áll csendben, megy valahova csendben, ezeket szerintem Vin is megtudta volna csinálni. Ráadásul sokszor maszk van rajta, szóval még az arcát se nagyon látnánk.

Amúgy azt tudja valaki, hogy Neil Gaiman mit csinál a GotG képregényeknél? Mert szerepel a neve benne, de nem olvastam még sehol róla, hogy mit is csinál pontosan. Mert ahogy én elnézem a legutóbbi számot, az a feladata, hogy pár karakter szövegét átírja amerikai angolról angol angolra. Drax mondott egy olyat, hogy Aye, Gamora (azt hiszem) meg azt mondta, hogy the lot of you.  :)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése