HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Micho:
Végiggondolva a Pókemberen legelőször a 2. album "Hazudsz, Peter Parker!" c. sztori zökkentett ki gyerekként... nem tetszett a rajz (utólag megtudtam, hogy Mignola, de az ellenszenv maradt), meg a hangulata, de aztán elkönyveltem valami agymenésnek.
...ilyet szerintem minden sorozatból tudnék mondani :D
Ami abszolút csalódás volt akkoriban (és amiért én is abbahagytam a gyűjtését), az a Teknőcökön történt stílusváltás volt. Az első pár szám szuper volt, utána meg átment karikatúrába. Na ezt akkor nem értékeltem, és elajándékoztam másik unokatesómnak az addigi sorozatot, aki kisebb volt, és tovább gyűjtötte... neki ez lett "a képregénysorozata". És vicces, most felnőttként utólag olvasva egyértelműen bejön a megváltozott stílus, a rajz és az írás is.
Sepi:
Hú, volt abból is egy pár. Volt, amit iszonyat betegnek tartottam akkoriban. Például a Batman (asszem) 5-ös száma, amiben volt egy alakváltó csávó, aki emberi szíveket evett. Az például nekem totál nem jött be, el is vette a kedvem a Batman gyűjtésétől, úgyhogy abba is hagytam.
KiD:
Oké, csavarjunk a történeten. Melyik Kandi/Semic képregényeket rühelltétek a legjobban? És most konkrét számra gondolok, nem egy sorozatra úgy egy az egyben.
Sepi:
Szerintem ezzel vagyunk így egy páran. ;) Én is sokra emlékszem, hogy hol vettem. Némelyik esetében még az időjárásra is emlékszem. :)
KiD:
Én még arra is emlékszem majdnem minden képregény esetében, hogy melyiket hol, mikor vettem. :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése