HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ideniel:
Végre elérkeztem a Fear Itself-hez. Mint ahogy már említettem, magát az eventet olvastam a JIM miatt, de az Avengers Disassembled óta tartó Marvel maratonommal csak most érkeztem el idáig.
Az Avengers-zel kezdtem, s ez elképesztő. Bendis fogta az Oral History of the Avengers projektjét és átültette a fő feature-re, múltidőbe téve ezzel minden eseményt, ami egyébként a megjelenések kontextusában valós időben zajlott. Nem tudom, melyik dimenzióból érkezett Bendis, de hogy a miénkben ez még a legszélsőségesebb körülmények között sem tekinthető jó ötletnek, az egyszer hótziher. 13. szám: randizási viszontagságok, főszerepben Clint Barton, Carol Danvers, Jessica Drew és Bobbi Morse! No komment. 14. szám: Rulk hősies halált hal... ami utólag nonszensz, hiszen tudom, hogy a karakter szóló sorozata még vagy 20 számot megélt, amiből jó pár már az akkor kiadott solicitekből és kiolvasható volt.
Mi történt Bendisszel? A Siege előtt sem volt az a hú de zseniális író, de itt már tényleg olyan, mintha elmentek volna nála otthonról. Vagy tényleg a többségnek ez tetszett "akkoriban" (két éves eventről van szó)?
Farek:
Thor vol. 2. 44-től.
zajrus:
http://www.comicvine.com/thor/4050-6226/ <- #44-67 legalábbis a borítón leledző alcímek alapján ;)
Firvingi:
Segítségre lenne szükségem! Nem tudjátok, melyik címen futott mikor Thor lesz Asgard ura? (ha jól tudom Lord of Asgard címen ment) Válaszotokat előre is köszönöm!
Nekem az X-eknél csak az uncanny x-men jön be, jók a karakterek meg a történetek nagy része is (kár, hogy ez a battle of the atom bezavart, de hát már csak ilyen ez a képregényipar...)
zajrus:
Pedig már majdnem reménykedtem benne, hogy nem :D
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése