HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Zigota:
Ó, képregényes logika :badteeth: Az Infinityt is hanyagolom egyelőre, az ilyen hülyeségek engem is nagyon ki tudnak akasztani.
Bendisnek meg sikerült az, ami eddig senkinek sem: teljesen hidegen hagy, mi történik a mutánsokkal...
A jó hír meg az, hogy a Wonder Woman még mindig nagyon jó, messze a legjobb DC sorozat mostanában. Meg mondjuk a Marvelnál sincs jobb, csak hasonló. Meg is néztem múltkor a borítót párszor, hogy nem-e egy Image képregényt olvasok.
Inner Circle:
Avengers 23. Az összegyűlt csillagközi über-flotta támadást indít a megszállt Föld ellen, de megtizedeli őket... a Peak űrállomás. Tessék már nekem egyetlenegy esetet mondani, amikor a Peak elhárított bármiféle támadást, mert én csak olyat tudok, ahol az első ellenséges svábbogártól léket kapott, darabokra hullott, lezuhant, felrobbant és elvitték a MÉH-be ócskavasnak. A Peak-től éppoly könnyedén jelenhetnek meg az ellenséges armadák New York felett, mint a magyar fociválogatottól a holland gólok a kapuban. Ezzel szemben amikor a rosszfiúk megszállják (lemaradtam arról, hogy ez mikor történt, de a Peak fent jellemzett hatékonyságát ismerve egyáltalán nem csodálkoztam azon, hogy most se játszottak szerepet a Föld védelmében), akkor azonnal olyan iszonyú ereje lesz, hogy az addig számtalan bolygót felszabadító űrflotta letolt gatyával ácsorog előtte. Azoknak a bolygóknak biztos nem volt orbitális állomása. Bár lehet, hogy azok több száz éve foglalkoznak űrutazással, a Föld meg hatvan éve lőtte fel a szputnyikot, de mi gyorsan tanulunk... Ehhez képest apróság, hogy a Peak-et az Uncanny Avengersben felrobbantották, és hogy eleve azért kellene kiiktatni, hogy a Quinjet elsurranhasson mellette a Föld felszínére, amit mondjuk elég könnyedén megtehetne a bolygó túloldalán, mivel egyetlen űrállomás a felszínnek csak igen kis részét felügyelheti. Hickman, elegem van!
Puma:
Elolvastam a Swamp Thing Annualt és a Swamp Thing 25-öt. Ezek már nagyon királyak voltak, Úgy érzem, Charles Soule kezd egyre jobban belejönni. És a rajzok is nagyon jók.
És a Wolverine & the X-Men mellett még a Young Avengers is véget ér, nagy kár érte, nekem nagyon tetszett, de legalább nem húzzák a végtelenségig, hanem kap egy lezárást, azért ez is jó.
Ideniel:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2013. November 19., 16:10:03 ---Az a gáz, hogy ezeket elvileg olvastam, gyakorlatilag meg gőzöm sincs, miről beszélsz.
--- Idézet vége ---
Avengers (2010) 13. és 14. számai, mindkettő Fear Itself tie-in.
Az összes általam tervbe kötet.
Jobban belegondolva én is alig emlékszek valamire az event miniből, egyedül a JIM kapcsolódó számai hagytak mélyebb nyomot bennem. Nem áll szándékomban újra elolvasni, csakis az előbbi linkelt kötetetekre szorítkozok majd, aztán meglátjuk, mennyire állják meg így a helyüket.
Inner Circle:
Az a gáz, hogy ezeket elvileg olvastam, gyakorlatilag meg gőzöm sincs, miről beszélsz. Mondhatni, nem hagyott nagy nyomot. Az egész Fear Itself-ből egyedül annak volt értelme, amikor Tony a józanságát áldozta fel Odinnak.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése