HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (277/1662) > >>

Asys:
Biztos vagyok benne, hogy titokban egy hatalmas crossover-re gyúrnak odaát!  :brow:  :badteeth:

zajrus:
Én inkább arra, hogy az időkavarcra mikor írnak egy böszmenagy eventet :D

Asys:
Arra leszek kíváncsi, hogy mikor merik elmondani az ifjú Angyalnak, hogy mi lett a jelenkori énjével...  :badteeth:

ParadicsomSal:
Na kicsit képbe hoztam magam. Bestia már egy ideje nagy agy szvsz. Nekem az eredeti5-tel az a bajom, h teljesen feleslegesen vannak a saját szempontjukból a jelenben, úgy is az lesz a mese vége,szerintem, h kapnak egy frankó agymosást, aztán tűnés vissza az eredeti idejükbe.

Asys:
Igen, csodálkoznak mindenen; csak már kezd unalmas lenni...  :badteeth:

Gondolom, a következő ,,nagy húzás'' az lesz, hogy Jean Sötét Főnix-é válik...  :whistle:

Mázlistának most indult egy kevésbé komolyan vehető minije!  :nezze:

Az A. I. M. hogy ,,kicombosodott''! Micsoda szuperbűnözőket gyűjtöttek már össze?  :brow:

U. i.: állítólag az Angyalokat megalapító hősök is utaznak egyet majd az időben...  :rolleyes:
Csak azt nem tudom, hogy ahonnan elhozzák a hősöket, abból az időpillanatból/ síkból, a gonoszokat ki fogja megállítani???  :nemtudom:

(Az ott maradt Loki és Magneto összefog Namor-ral és Fátummal, likvidálják Pókember-t és elintézik az F4-et! Aztán megvan a következő nagy event: AoL: Age of Loki!)  :coffee:

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése