HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Asys:
Biztos vagyok benne, hogy titokban egy hatalmas crossover-re gyúrnak odaát! :brow: :badteeth:
zajrus:
Én inkább arra, hogy az időkavarcra mikor írnak egy böszmenagy eventet :D
Asys:
Arra leszek kíváncsi, hogy mikor merik elmondani az ifjú Angyalnak, hogy mi lett a jelenkori énjével... :badteeth:
ParadicsomSal:
Na kicsit képbe hoztam magam. Bestia már egy ideje nagy agy szvsz. Nekem az eredeti5-tel az a bajom, h teljesen feleslegesen vannak a saját szempontjukból a jelenben, úgy is az lesz a mese vége,szerintem, h kapnak egy frankó agymosást, aztán tűnés vissza az eredeti idejükbe.
Asys:
Igen, csodálkoznak mindenen; csak már kezd unalmas lenni... :badteeth:
Gondolom, a következő ,,nagy húzás'' az lesz, hogy Jean Sötét Főnix-é válik... :whistle:
Mázlistának most indult egy kevésbé komolyan vehető minije! :nezze:
Az A. I. M. hogy ,,kicombosodott''! Micsoda szuperbűnözőket gyűjtöttek már össze? :brow:
U. i.: állítólag az Angyalokat megalapító hősök is utaznak egyet majd az időben... :rolleyes:
Csak azt nem tudom, hogy ahonnan elhozzák a hősöket, abból az időpillanatból/ síkból, a gonoszokat ki fogja megállítani??? :nemtudom:
(Az ott maradt Loki és Magneto összefog Namor-ral és Fátummal, likvidálják Pókember-t és elintézik az F4-et! Aztán megvan a következő nagy event: AoL: Age of Loki!) :coffee:
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése