HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
A Marvel ismét Moon Knight sorozatot indít, ezúttal Warren Ellis-el!!!
http://multiversitycomics.com/news/warren-ellis-relaunches-moon-knight-with-declan-shalvey-and-jordie-bellaire-for-all-new-marvel-now/
KiD:
Csak nekem van néha olyan érzésem, hogy Yost jobban írja Oki Pókit, mint Slott? Nem a történetekre gondolok, hanem magára a karakterre. (Avenging, superior Team-Up)
Farek:
--- Idézetet írta: talgaby - 2013. November 21., 16:43:15 ---Basszuskulacs, ez most így eszembe juttatta, hogy még oda se szagoltam az e havi összesítőnek a rovatba…! :huh: A korral tényleg kihagy a memória.
--- Idézet vége ---
:whistle:
talgaby:
Basszuskulacs, ez most így eszembe juttatta, hogy még oda se szagoltam az e havi összesítőnek a rovatba…! :huh: A korral tényleg kihagy a memória.
Puma:
--- Idézetet írta: Zigota - 2013. November 21., 15:40:54 ---A jó hír meg az, hogy a Wonder Woman még mindig nagyon jó, messze a legjobb DC sorozat mostanában. Meg mondjuk a Marvelnál sincs jobb, csak hasonló. Meg is néztem múltkor a borítót párszor, hogy nem-e egy Image képregényt olvasok.
--- Idézet vége ---
Ugyan az eheti számra még nem volt időm, de minden egyes szavaddal csakis egyetérteni tudok. :)
Néha én is elcsodálkozom rajta, hogy ez komolyan a DC-nél megy? A többi képregényük közt is van jó, de ez kiemelkedően
a legjobb. Szerintem jelenleg a legjobb képregény az összes közül.
Se a Marvel, se más kisebb kiadók nem adnak ki most ennél jobbat.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése