HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (273/1662) > >>

Snake (XF):
Bendis angyalos vackaihoz képest a Moon Knight egyáltalán nem volt rossz, sőt. (ellenben a Spider-Woman hatalmas pofára esés volt)

Az Execute Program-ot nem Ellis írta.

tg: Fell, Crécy, Nextwave, FreakAngels, Secret Avengers, illetve az időtartamba az Extremis, és a Planetary lezárása is beletartozik.

Balakin:
Nekem kifejezetten tetszett a Moon knight, szerintem jobb volt mint az Age of Ultron, aminek egy amolyan előfutára volt ez. Mondjuk én sokkal pozitívabban állok Bendishez mint talgaby.

Ideniel:

--- Idézetet írta: talgaby - 2013. November 24., 22:36:21 ---Másodikra: Én meg azt hittem, az olvasható sztorikkal végzett évek óta. :) Írt egyáltalán bármi mérsékelten olvashatót ebben az évtizedben?

--- Idézet vége ---

A prózai műveihez még nem volt szerencsém, de ha csak a 2004 utáni képregényes karrierjét nézem (amiket olvastam is):

-Iron Man: Extremis & Execute Program
-Desolation Jones
-Fell
-NextWave
-Thunderbolts: Faith in Monsters & Caged Angels
-Superhuman-trilogy: Black Summer, No Hero, Supergods
-Doktor Sleepless
-Frankenstein's Womb

Az Avatar Press-es cuccait és a Freak Angels-t is dicsérik, tervezem is a pótlásukat.

Amúgy meg attól, hogy idő előtt lelőnek egy ongoingot, még nem biztos, hogy feltétlenül rossz a sorozat. Ilyen logika mentén a Lobdell-féle Teen Titans jobb lenne, mint mondjuk a jobb sorsra érdemes Demon Knights, ami képtelenség.

talgaby:
Elsőre: Kerüld el. Messzire. Nem véletlenül lett 12 részes a Bendis-féle hatvan évre előre megírt ongoing.
Másodikra: Én meg azt hittem, az olvasható sztorikkal végzett évek óta. :) Írt egyáltalán bármi mérsékelten olvashatót ebben az évtizedben?

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2013. November 22., 19:07:16 ---A Marvel ismét Moon Knight sorozatot indít, ezúttal Warren Ellis-el!!!
http://multiversitycomics.com/news/warren-ellis-relaunches-moon-knight-with-declan-shalvey-and-jordie-bellaire-for-all-new-marvel-now/

--- Idézet vége ---

A Bendis-féle 12 részes run-t olvasta valaki? Vélemény?

Amúgy kíváncsi leszek mi sül ki ebből. Komolyan abban a hitben éltem, hogy Ellis egy-két éve végleg szakított a folytatólagos sorozat formátumával, erre ez nagyon is ongoingnak tűnik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése