HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ideniel:
Nos, nekem az Ultimate Marvel egyelőre totálisan kimaradt, s ha végeztem a Disassembled-AvX maratonommal, egy jó darabig nem is veselkedek neki hasonló vállalkozásnak. Vagy ha mégis, nem Marvellal folytatnám egyből.
Momentán tervben lévő klasszikusok, amiket hónapok óta halasztgatok a maraton miatt:
Hellboy & B.P.R.D.
Savage Dragon
Jodoverse (Incal, Metabarons, stb.)
Miracleman
Animal Man
Doom Patrol
Fables
Hellblazer
Sandman
Swamp Thing
Nem beszélve a friss megjelenésekről...
talgaby:
Zigota eltalálta: ez az évtized még csak hároméves. Meg Ellistől nekem az egyik utolsó emlékem még a Marvel Ultimate-es szerencsétlenkedése, ahol az egész imprint leggyengébb sztorijait sikerült összehoznia folyamatosan, márpedig ez Loeb ottani tevékenységének tükrében eléggé komoly teljesítmény.
Ideniel:
--- Idézetet írta: Zigota - 2013. November 25., 09:28:47 ---Szerintem talgaby a 2010-es évekre gondolt. 2007-2009 környékén még voltak jó dolgai Warrennek, azóta meg mintha nem is erőltetné a dolgot.
--- Idézet vége ---
Ja, hát az utóbbi két-három évben bevallottan a prózájára koncentrált, emlékeim szerint valahol azt állította, hogy a Gun Machine-t be sem tudta volna fejezni állandó képregényes megbízatások mellett. Meg ugye Jonathan Hickman is kifogott némi szelet a vitorlájából.
Zigota:
Szerintem talgaby a 2010-es évekre gondolt. 2007-2009 környékén még voltak jó dolgai Warrennek, azóta meg mintha nem is erőltetné a dolgot.
Ideniel:
Tényleg, Knauf-ék írták. :-\
Hihetetlen, hogy elfeledkeztem a Crécy-ről, pedig rögtön a Frankenstein's Womb után olvastam és jobban is tetszett annál (FW-t sem kell félteni, az egyik legérdekesebb meta kísérlet, amivel találkoztam).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése