HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Január 10., 10:28:03 ---kérdés már csak az, hogy a 2006-os vagy a 2011-es volume-ot ajánlod, esetleg mindkettő?
--- Idézet vége ---
Mindkettőt. A v2 kissé döcögősen indul, mert a CW alatt kezdődött, de utána egész pofás lett az utolsó sztorit leszámítva. Bár sokra azért ne számíts.
A v3-at nem olvastam, de az eleje felé nézegettem olvasói kritikákat, és eléggé kedvelték, tipikus radar alatti, emiatt jó ötletekkel operálható sorozatnak tűnt.
Balakin:
A 2011es Heroes for hire nekem, ha jól emlékszem tetszett, csak az is beletorkollott a Fear Itselfbe és akkor hagytam a francba.
Antman and Wasp is jó szerintem, bírom a karaktereket alapból, lehet csak azért jött be, de emlékeim szerint tök szórakoztató volt.
Jason Aaron Hulkjának második sztorija, amikor Banner a gonosz és Hulk mindig máshol ébred, szerintem baromi jó, persze nem azért mert valami mély értelmű mestermű, egyszerűen csak tele van elmeroggyant ötletekkel és végig röhögtem szinte minden számot.
Ideniel:
--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Január 10., 10:20:01 ---Igen: Doomwar, Books of Doom, Heroes for Hire, Fraction Thorjai és esetleg az X-23. Dakent meg nyugodtan kerülheted, mint a pestist.
--- Idézet vége ---
Fraction run megvolt már egy éve (őszintén szólva Straczynski után nekem csalódás volt, tényleg csak a JIM miatt daráltam le), csak az időközben megjelent minik maradtak ki.
Heroes for Hire-ből a '97-es Ostrander run-t feltétlenül le akarom csekkolni a Netflix sorozatok előtt, a kérdés már csak az, hogy a 2006-os vagy a 2011-es volume-ot ajánlod, esetleg mindkettő?
talgaby:
Igen: Doomwar, Books of Doom, Heroes for Hire, Fraction Thorjai és esetleg az X-23. Dakent meg nyugodtan kerülheted, mint a pestist.
Ideniel:
Marvel maratonom részét képezik a Hulk képregények is, s az Incredible Hulks utolsó kötete után rögtön elolvastam Jason Aaron rövid életű run-ját is (Incredible Hulk 1-15).
Egyáltalán nem értem, hogy mi a fene bajuk volt az olvasóknak ezzel a megjelenéskor. Tele van őrült elemekkel, s valóban nem egy mestermű, azonban minden további nélkül hozzá a későbbi Greg Pak történetek szintjét, mellesleg a karakterfejlődés szempontjából is következetes folytatás volt.
Young Allies képregények közül is bepótoltam, amit szükségesnek éreztem a Spider-Island előtt, s most már tényleg csak az ASM, Rulk, Thunderbolts/Dark Avengers meg néhány X-Men sorozat van hátra mielőtt sorra kerülne a NOW! és az Infinity.
Kénytelen-kelletlen parkolópályára került sorozatok:
1 Month 2 Live
Battle Scars
Black Panther - Power és Doomwar
Hawkey & Mockingbird, Black Widow - Kiss or Kill, Widowmaker
Books of Doom és ClanDestine by Alan Davis
Heroes for Hire
Villains for Hire
Iron Man a Stark Resilient-től
Captain America a No Escape-től
Red Skull
The Fearless
Ant-Man and Wasp
Hawkeye - Blindspot
2011 utáni Thor minik: Heaven & Earth, Deviants Saga, Ages of Thunder, Blood Brothers
X-23
Daken
X-Men: To Serve and Protect
Ezek közül van olyan szerintetek, amit kár lenne kihagyni?
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése