HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (251/1662) > >>

talgaby:
Ez törvényszerű, de tegyük hozzá, kb. 3-4 éves ciklusokban felváltva követnek is el égbekiáltó baromságokat. 2008 környékén a Marvelre voltak sokan kibukva (joggal), előtte DiDio DC-jét szidták (joggal), egyedül 2001–2004 között volt mindenki nagyrészt elégedett.

Balakin:

--- Idézet ---Ezt a DC főnöke a cég egyik legszebb borítójának nevezte.
--- Idézet vége ---
láttunk már rosszabbat is de attól még ez szar...
Amúgy a Brian Woodos hír után én leálltam az X-menjével (azt az egyet olvastam tőle csak) pedig tetszett. De vannak még elveim, vagy ilyesmi. Szerintem a DC csinál több hülyeséget mostanában, azért szidják őket többen, de majd 1-2--3 év múlva meg már megint a Marvelt fogják fikázni. Mindig így megy ez.

Ideniel:
A legutóbbi óranullázás viszont nettó f*szság (White Power Battery). B*meg, így hívják a képregényekben.

Eszem ágában sincs a DC-t védeni, de sajnos be kell látni, hogy divattá vált a kiadót fikázni. Bezzeg amikor a Marvel oldaláról röppennek fel hasonlóan botrányos hírek/pletykák, például legutóbb Brian Wood vagy a David Morell-t ért bánásmód kapcsán, akkor érdekes módon a korábban vasvillát lengető újságírók vehemenciája is mérséklődni látszik.

talgaby:
Ennek kapcsán:
Frank Miller nem nézi le a nőket, kicsi kis világában nem kurva mindegyik, neeeeeeeeem…

http://www.theouthousers.com/images/jck/detective27miller.jpg

Ezt a DC főnöke a cég egyik legszebb borítójának nevezte. Ez kerül egy elég komoly reklámkampánnyal kiadott füzetre.
És a főoldalon még bizonygatnom kellett hogy a DC egy PICINYKÉT nőgyűlölő mostanában…

Firvingi:
Snyder Batmanje az én szememben Batman, nem pedig Batman család, de én fogalmaztam rosszul, mert én a karikra gondoltam, nem a képregény meghatározásra! Mea Culpa!
Batmant nagyon szeretem, Detective Comics nem jön be, de a Batman and Robin nagyon jó! (Főleg a mostani Batman and Two-Face! Nekem tetszene, ha megmaradna ez, hogy mindig egy fontosabb karakter kapcsolatáról szól, nem pedig a robinokról...). Amúgy a Talon és a Red Hood is jó, meg a Catwoman tetszett az íróváltásig (most meg trehány az egész...), de ők nem egy Batwoman szint volt a szememben. Furcsa, a Zero Year engem nem fogott meg, de ez ízlések és pofonok kérdése. Batgirlt megint szívesen olvasgatom, van egy bája...de a Nightwinget akkor előszedem, szerintem az első pár számon kívül egyáltalán nem foglalkoztam vele.

Aquamannak akkor adok még egy esélyt!  ;)

A Greenekkel meg egyetértek veled teljesen! Sajna tényleg az amúgy is egyre gyengülő New Guardians az egyedüli érdektelen és erőltetett (miért nem maradt az eredeti koncepció? Nekem nagyon tetszett, mikor mindenhonnan volt egy tag és a csapatdinamika is működött). A Red Lanterns meg isteni!

Forever Evil eddig jó, de a Trinity Wars szerintem elég semmilyen lett, de lehet csak azért, mert máshogy képzeltem el (igaz, nem egy DC-s AvsX-et akartam!)

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése