HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Balakin:
Most olvastam Frank Miller agyonmagasztalt run-ját és egyből el is adtam az omnibusom utána annyira nem tetszett. A Man without fear viszont jó volt, az sokkal jobban elmeséli az Elektrás sztori kezdetét, mint az eredeti első Miller sorozat.
Az End of Days nekem nagyon tetszett, alapból imádom Bendis DD-jét és ez is hozta annak a színvonalát.
A Born againt meg ki ne hagyd!
A többiről nem tudok nyilatkozni.
Ideniel:
Daredevil terén mennyire vagytok pengék? Érdeklődnék, hogy a v2 előtt a sokat magasztalt Frank Miller run-on kívül mire érdemes időt szánni?
Szóban forgó kötetek:
-Marvel masterworks 1-6
-Essential Daredevil 3-6
-Daredevil vs. Bullseye
-Marked for Death
-Gang War
-Daredevil/Punisher Child's Play
-Labor Lost
-Born Again (v1)
-Typhoid Mary
-Lone Stranger
-Fall of the Kingpin
-Fall From Grace
Spin-offok közül a Yellow alap, de a többi három?
-Dark Knights
-End of Days
-The Man Without Fear
Ideniel:
Spider-Island felénél tartok. Azért valahol elképesztő, hogy formálisan ez is a Bendis-éra lezárása: sikerült előrángatniuk az előtte csupán a Spectacular Spider-Man Disassembled tie-in számaiban szereplő Queen-t, mint az event főgonoszát. :D
Zigota:
Hát igen, sok az olvasni való. Nem is tudom, hogy bírja valaki minden hónapban követni a sorozatok nagy részét egy-egy kiadótól.
Most fejeztem be Hickman F4-nek második kötetét, tehát volt mit olvasni... el
Most jön egy kis Fatale és a The Wake.
Illetve szemezgetek DeConnick Captain Marvelével, szerintetek milyen?
Ideniel:
Köszi, azt hiszem ezekkel is el leszek egy darabig :D
Van egy olyan érzésem, hogy sosem lesz vége ennek a pótolgatásnak, még akkor is, ha csak szigorúan a 2000 utáni sorozatokra szorítkozok. Haladnom kellene az X-Factorral is, mert nemrég rajtolt az All-New, viszont még csak a Happenings In Vegas-ná ltartok. Mellesleg megfogadtam magamnak, hogy ideje lenne időt szakítanom az aktuális függetlenekre is - egy éve még panoráma cikket írtam az Image 2012-es évéről, most meg szégyenszemre több hónapos lemaradásban vagyok :-\
Nyerni kéne a lottón ázzeg, a munka és a képregényfüggőség nem jó párosítás.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése