HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (248/1662) > >>

Balakin:

--- Idézet ---Biztosan az, ettől függetlenül mégiscsak elég határozottan képviseltetik magukat a tipikusan 90-es évek béli karakterek a Marvel jelenlegi felhozatalában is, mintegy demonstrálva, hogy a koncepció talán nem is volt annyira rossz, inkább a kivitelezéssel voltak a gondok.
--- Idézet vége ---
Egyet értek, a mostani Cable-t pl bírom, legalább is ahogy a Messiah complexben vagy a Second Commingban megismertem. Thunderbolts amúgy egy jó koncept és mintha a régi sztorik se lennének rosszak abból (ami persze relatív, mert pl a New Warriorst is sokan bottal se böködnék, nekem meg kifejezetten tetszett a vol 1.)

KiD:
A Born again nálam a legjobb Miller történet, jobb, mint a Dark Knight Returns szvsz. A Fall of the Kingpin egynek jó, de semmi extra. A man without fear nekem szájbarágós volt. A többit nem olvastam.

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 14., 16:19:19 ---New Warriorst olvasom épp és volt egy crossoverük az X-force-al. Ez még az épphogy csak New Mutantsből átalakult X-force volt és borzalmas az egész bagázs, Cable-el az élen :D Vicsorgás, előbb lövünk, aztán kérdezünk, szar rajzoló... Kicsit meg is ijedtem, mert ezt is Niczieza írta, de az X crossoverek után visszaállt a New Warriors az eredeti színvonalra.

--- Idézet vége ---

Biztosan az, ettől függetlenül mégiscsak elég határozottan képviseltetik magukat a tipikusan 90-es évek béli karakterek a Marvel jelenlegi felhozatalában is, mintegy demonstrálva, hogy a koncepció talán nem is volt annyira rossz, inkább a kivitelezéssel voltak a gondok. Vagy legalábbis mindenképp rejlett potenciál az akkoriban még elég egysíkú karakterekben.

Csak ha a Marvelt nézem:

-Venom
-Carnage
-Scarlet Spider (Kaine a Klón-sagából)
-két (!) darab X-Force sorozat, egyik élén Cable
-Deadpool most már nem csak népszerű, de kritikailag is arat a sorozata
-Legion
-Gambit
-Thunderbolts

S mondhat bárki bármit, Wolverine népszerűsége is a 90-es években hágott a csúcsára. Az akkori trendek nélkül meglehet, ma már alig emlékeznénk rá, nem hogy a kiadó egyik legnagyobb fejőstehene lenne.

Balakin:
New Warriorst olvasom épp és volt egy crossoverük az X-force-al. Ez még az épphogy csak New Mutantsből átalakult X-force volt és borzalmas az egész bagázs, Cable-el az élen :D Vicsorgás, előbb lövünk, aztán kérdezünk, szar rajzoló... Kicsit meg is ijedtem, mert ezt is Niczieza írta, de az X crossoverek után visszaállt a New Warriors az eredeti színvonalra.

Ideniel:
Köszi.

Közben ugyanígy kilistáztam a Deadpool köteteket is. Kicsit durva, hogy nagyjából ugyanannyi kötetre jön ki a két karakter (40-50), miközben DD 1964-ben debütált, Deadpool meg majd 30 évvel később (az általunk ismert megformálást ugye nem Liefeld-től szokás számítani). Hasonló agyf@sz kategória még Cable: szigorúan véve ő is olyan 20 kötetre jön ki. Sokat szidja mindenki a 90-es éveket, de azért elég csak megnézni a mostani Marvelt akár, hogy ugyan, hány címük vezethető vissza erre a korszakra.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése