HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (247/1662) > >>

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 16., 10:53:26 ---
--- Idézet ---Hogy a búbánatban fogják mindezt trade-be gyűjteni?
--- Idézet vége ---
úgy, hogy ignorálják a crossovereket.

--- Idézet vége ---

Az igen.

Hát, ez is egy módja annak, hogy a single issue vásárlást szorgalmazzák a trade-re várás helyett, más kérdés, hogy a későn csatlakozókat ugyanakkora, ha nem nagyobb káosz fogja fogadni, mintha a New 52 előtt érkeztek volna, akkor meg megette a fenne az egész rebootot.

Csak hogy szemléltessem a dolgot: hétről-hétre frissülő FE idővonalak.

Hogy ne csak szidjam a kiadót, kellemesen csalódtam a Villains Month számokban, s az előbb felsorolt felzárkózást sem bántam annyira, mint mondjuk a tematikailag hasonló Dark Reign legtöbb vadhajtását.

talgaby:
Azóta emlékeim szerint kirúgták azt a feltűnően és páratlanul hozzá nem értő gyűjteményes kötetszerkesztőt és egy némileg kompetensebb alakot ültettek a helyére.

Balakin:

--- Idézet ---Hogy a búbánatban fogják mindezt trade-be gyűjteni?
--- Idézet vége ---
úgy, hogy ignorálják a crossovereket. Csináltak már nem egy ilyet. Amazons atackben is a legfontosabb dolog két szám között történtek, azok meg nem voltak a kötetben (ezt a Linkara review alapján mondom) de a Johns féle Teen Titans omnibus sztorija is olyan lyukas volt mint az ementáli (Donna Troy visszatérését pedzegetik 20 számon keresztül, majd BUMM! visszatért, de nem mutatják hogyan, egyszercsak ott van, és a következőben már el is ment Jason Toddal a multiverzumba kalandozgatni).

Ideniel:
Forever Evil előtti felzárkóztató:

Sokan lehülyéznek, amiért egy-egy sorozathoz/eventhez előzetes sztorik tucatjait veszem hozzá amolyan bevezető olvasmányként csak azért, hogy képbe kerüljek. Ugyan a Marvelnél még valahol jogos is a kritika, köszönhetően az évek óta szabványosított számeleji recap oldalak miatt, ám a DC-nél el sem tudom képzelni, hogyan tudna bárki is kiigazodni a nagyobb crossovereken. Sorolom, miken rágtam át magam eddig:

-Egy tucatnyi Villains Month számon. Megjegyzem, rengeteg időt szenvedtem azzal, hogy kiválasszam azokat, amik valóban tie-inként funkcionálnak az eventhez és nem csupán tematikus one-shotok voltak. Szerencsére a legrosszabbak elhagyhatók.
-Detective Comics 19-22, enélkül ugyanis halvány lila gőzöm sem lett volna, honnan kerül elő Man-Bat. Ezt annyira nem is bántam, bírom John Layman-t.
-Talon 8-11, enélkül ugyanis halvány lila gőzöm sem lett volna, hogyan tér vissza Bane Gotham-be (Arkham War). Megjegyzem, a Talon sorozatnak eközben volt a Birds of Prey-jel is egy crossover-e, szóval idecsaptam még a BoP 18-21-et is.
-Fury of the Firestorm utolsó arc-ja, itt debütált ugyanis Killer Frost
-Ravagers, Deathstroke és Team 7 utolsó arc-jai, ugyanis szigorúan véve utóbbiban debütált a Pandora's Box, nem pedig a FCBD különszámban, s ezek szorosan kapcsolódnak egymáshoz.
-Suicide Squad, mivel a 24. számtól ongoing tie-in a Forever Evil-lel. Ezt sem bántam annyira, Ales Kot számai nagyon jók voltak.

Hátravan még:
-Még egy rakás Villains Month szám
-Savage Hawkman, ugyanis itt debütált Shadow Thief. Ettől tartok leginkább, ugyanis a Teen Titans mellett a New52 talán legrosszabb sorozata.
-Constantine 6-8, a 9. szám ugyanis crossover.

Hogy a búbánatban fogják mindezt trade-be gyűjteni?

Inner Circle:
Kijött a Superior Spider-Man 25, történnek benne dolgok... Carlie-t kifejezetten bírom, nem szeretném, ha goblin maradna. Peter Parker-Kenobi reloaded? Hát...

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése