HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
talgaby:
Ez az eredeti szimbióta egy kis része. Vagy talán a részleges klónja. Nem emlékszem pontosan.
KiD:
--- Idézetet írta: talgaby - 2014. Január 16., 15:19:09 ---A Brand New Day óta még Osborn se tudja, hogy Peter Pókember. Sőt, soha nem is tudta.
És a Venom-szimbióta nem teljesen ugyanaz, mint a régi.
--- Idézet vége ---
Gondoltam, hogy ott kell keresni a probléma forrását... És miben más az új szimbióta?
Balakin:
--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2014. Január 17., 08:16:42 ---
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 16., 15:54:23 ---hasonlóan vagyok én is, bár pont a tegnapi megjelenésekkel voltam úgy, hogy a superhero-s cuccokból egyikkel se voltam annyira megelégedve, mint a kisebb kiadósokkal (BPRD, Sixth Gun, Velvet, a tegnapi adagból. BPRDban volt egy jelenet, ami nagyon hazavágott...)
--- Idézet vége ---
Én még ide soronám a Peter Panzerfaust és az Archer & Armstrong-ot mostani részeit is (de a Rat Queens is jó volt).
--- Idézet vége ---
azokat nem olvasom, csak azokat írtam oda amiket olvasok. De amúgy mindkettőre kíváncsi vagyok (sőt nem csak az A&A-ra hanem az egész Valiant linera)
Snake (XF):
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 16., 15:54:23 ---hasonlóan vagyok én is, bár pont a tegnapi megjelenésekkel voltam úgy, hogy a superhero-s cuccokból egyikkel se voltam annyira megelégedve, mint a kisebb kiadósokkal (BPRD, Sixth Gun, Velvet, a tegnapi adagból. BPRDban volt egy jelenet, ami nagyon hazavágott...)
--- Idézet vége ---
Én még ide soronám a Peter Panzerfaust és az Archer & Armstrong-ot mostani részeit is (de a Rat Queens is jó volt).
Ideniel:
--- Idézetet írta: Zigota - 2014. Január 16., 22:48:59 ---Elkezdtem az új Captain Marvelt, de három szám után ritka nagy baromság... Feminista szöveggel leöntött átlagosnál rosszabb ponyva. Második világháborús japánok kree hajókkal...
--- Idézet vége ---
Második arc valamivel jobb, az első többé-kevésbé átugorható, szerintem egy évek óta fiókban heverő forgatókönyv alapján íródott, amit nem volt már szíve kidobni a főszerkesztőnek. Én igazából csak az Enemy Within crossover és az Infinity tie-in miatt tartom még napirenden.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése