HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Snake (XF):
Ízlések és pofonok, de én nagyon nem értek ezzel egyet ("Batman-line négy hónapra majdhogynem olvashatatlanná vált"). Ha már muszáj Snyder-be belekötni valamiért, akkor az a Superman Unchained. Ott jóval többet vártam tőle.
Ideniel:
--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2014. Január 23., 09:07:39 ---
--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Január 22., 15:56:36 ---Visszanyertem a Scott Snyder-ba vetett hitemet
--- Idézet vége ---
Mikor vesztetted el?
--- Idézet vége ---
A Death of the Family-nél.
Maguk a Batman számok nem is voltak annyira rosszak, inkább csak közepesek, de a tie-inekkel együtt rendkívül kiábrándító event volt. Elvben ő felelt a komplett sztoriért, csak a konkrét forgatókönyvek megírását bízta a többi a sorozat írójára.
Biztos megnehezítette a dolgát az is, hogy Morrison a kiadótól való távozását Damian kinyírásával koronázta meg, s ami rendesen elvette a sorozat vezérkoncepciójának élét, ám ez szerintem nem mentség arra, hogy a Batman-line négy hónapra majdhogynem olvashatatlanná vált.
Snake (XF):
--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Január 22., 15:56:36 ---Visszanyertem a Scott Snyder-ba vetett hitemet
--- Idézet vége ---
Mikor vesztetted el?
FZoli:
A 19. számig bezárólag elolvastam a Superior Spider-Mant és azt kell mondjam nagyon bejön a jelenlegi felállás, jó, hogy nem a szokásos felállást olvassa az ember. (Anno a Batmanbe is a Dick Grayson/Damian Wayne párossal kapcsolódtam be.) OkiPók pökhendi stílusát bírom, bár azért néha-néha pofára esik ő is ;D Egyedül azt sajnálom, hogy a jelek szerint idén vége is lesz a szériának. Bár kíváncsi leszek, hogy jön vissza Peter ill. mit kezd majd a jelenlegi helyzettel.
Aktuális Marvel fronton még elolvastam az Avengers 25. számát. Ezt harangozták be azzal, hogy a múltbeli csapata megjelenik a jelenben, mert ez olyan jóóól bevált az X-Mennél. No, hát előismereteim nincsenek (az utolsó event amit még olvastam a Siege volt), de a képregény vége okozott némi meglepetést. Gondolom majd meglesz a kötelező összecsapás a két csapat közt, bár a "régieknek" szerintem esélyük se lenne az újak ellen, na de majd elválik.
Nem teljesen idevág, de találtam tegnap még valami érdekeset, a 14 karátos kiadó angol változatát, amiről semmi infót nem találtam a kiadó oldalán. Lehet valaki olyan lelkes volt, hogy lefordította a Képes Kiadó kötetét?
Ideniel:
Forever Evil a múlt heti megjelenésekig letudva. Továbbra is pozitív csalódás a Trinity War-hoz képest, bár továbbra sem világos, hogy 1) valóban szükséges-e ennyi szálon futtatni a cselekményt, főleg ebben a formátumban (több event-mini), 2) mi történik, amikor a többi ongoing márciusban beéri az eventet. Az már biztos, hogy a Nightwing, Suicide Squad és Teen Titans sorozatok nem folytatódnak jelen formájukban áprilistól.
És ha már lúd, legyen kövér, elolvastam az összes Zero Year-t/Dark City-t a Batman #26-ig. Visszanyertem a Scott Snyder-ba vetett hitemet, bár ezúttal inkább Greg Capullo viszi a hátán a sorozatot, na meg a rajzstáb többi tagja - külön kiemelném a színeket. Elképesztő, milyen atmoszférát produkáltak a történethez.
Időközben elkezdődött a Gothtopia event is, de előtte visszatértem egy kicsit a korábbi Marvel sorozatokhoz, nevezetesen a Jeff Parker-féle Thunderbolts-hoz. Tényleg csak egy hajszál választja el attól, hogy olyan jó legyen, mint mondjuk Peter David X-Factor-ja, de sajnos nagyon visszafogták a vele párhuzamosan futó eventek.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése