HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (245/1662) > >>

Zigota:
Elkezdtem az új Captain Marvelt, de három szám után ritka nagy baromság... Feminista szöveggel leöntött átlagosnál rosszabb ponyva. Második világháborús japánok kree hajókkal...

Ideniel:

--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 16., 15:54:23 ---
--- Idézet ---Én minden hülyeségük ellenére sem tudnék élni már nélkülük
--- Idézet vége ---
hasonlóan vagyok én is, bár pont a tegnapi megjelenésekkel voltam úgy, hogy a superhero-s cuccokból egyikkel se voltam annyira megelégedve, mint a kisebb kiadósokkal (BPRD, Sixth Gun, Velvet, a tegnapi adagból. BPRDban volt egy jelenet, ami nagyon hazavágott...)

--- Idézet vége ---

Bevallom töredelmesen, most teljesen le vagyok maradva az Image/Dark Horse/Avatar/stb. cuccokkal, bár reményeim szerint korántsem akkora meló utólag bepótolni ezeket, mint 10 évnyi Marvel képregényt :D Amúgy meg rendesen megkönnyíti a dolgom, ha trade-ek alapján haladhatok, azoknak meg a tartalma úgy 5 hónappal a megjelenésig nem is tisztázott 100%-osan. De így legalább mehetnek a Goodreads-es olvasónaplómba.

Balakin:

--- Idézet ---Én minden hülyeségük ellenére sem tudnék élni már nélkülük
--- Idézet vége ---
hasonlóan vagyok én is, bár pont a tegnapi megjelenésekkel voltam úgy, hogy a superhero-s cuccokból egyikkel se voltam annyira megelégedve, mint a kisebb kiadósokkal (BPRD, Sixth Gun, Velvet, a tegnapi adagból. BPRDban volt egy jelenet, ami nagyon hazavágott...)

Ideniel:

--- Idézetet írta: Farek - 2014. Január 16., 15:25:19 ---
--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Január 16., 15:19:21 ---Emberi nyelven egy baromi nagy retcon volt, hasonlóan az egész OMD-hez.

--- Idézet vége ---
Ugyan én nem olvastam ezeket, de a leírásod alapján nekem emberi nyelven ez inkább egy baromi vagy faxságnak hangzik.

--- Idézet vége ---

Cape comics, everybody.  :rolleyes: :lol:

Én minden hülyeségük ellenére sem tudnék élni már nélkülük  :D

Farek:

--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Január 16., 15:19:21 ---Emberi nyelven egy baromi nagy retcon volt, hasonlóan az egész OMD-hez.

--- Idézet vége ---
Ugyan én nem olvastam ezeket, de a leírásod alapján nekem emberi nyelven ez inkább egy baromi vagy faxságnak hangzik.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése