HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
Ideniel:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 23., 11:41:59 ---
--- Idézet --- Kedvenc X-sorozatom az utóbbi évekből amúgy, sajnáltam is, amiért lelőtték. Most akkor mi a szellemi folytatása? Az Amazing X-Men, vagy esetleg valami más?
--- Idézet vége ---
nem folytatódik ez is, csak újraszámozva? Mint Waid DD-je.
--- Idézet vége ---
Van amúgy bármi komolyan vehető érv a Daredevil újraszámozására? Magyarán lesz komolyabb rajzoló-/szerkesztőváltás az eddigiekhez képest? Vagy ez most tényleg csak egy újabb eladási ugródeszka?
Balakin:
--- Idézet --- Kedvenc X-sorozatom az utóbbi évekből amúgy, sajnáltam is, amiért lelőtték. Most akkor mi a szellemi folytatása? Az Amazing X-Men, vagy esetleg valami más?
--- Idézet vége ---
nem folytatódik ez is, csak újraszámozva? Mint Waid DD-je.
--- Idézet ---Én a Night of the Owls utolsó számának ominózus jelenetsorát úgy értelmeztem, hogy a magát "Thomas Wayne-nek" vélő Talon teljesen elmeroggyant és abszolút nincs tekintettel arra, hogy Batman hallja/érti-e a mondandóját, csak darálja a sztorit, amit a Court ültetett az agyába.
--- Idézet vége ---
ettől még unalmas volt.
Ideniel:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Január 23., 11:02:58 ---Szerintem Snyder legrosszabb Batmanjei a 2. szám volt és az utolsó rész a Owl sztoriból, amikor az übertalon az egész számban monológozott miközben keresztülvontatta Batsyt a városon.
--- Idézet vége ---
Én a Night of the Owls utolsó számának ominózus jelenetsorát úgy értelmeztem, hogy a magát "Thomas Wayne-nek" vélő Talon teljesen elmeroggyant és abszolút nincs tekintettel arra, hogy Batman hallja/érti-e a mondandóját, csak darálja a sztorit, amit a Court ültetett az agyába. Amúgy meg a Night of the Owls volt talán a DC egyik legjobban konstruált event-je (epizodikus tie-in one-shotok), talán nem véletlen, hogy a Zero Year-nek is dettó ugyanezt a formát választották.
--- Idézet ---Wolverine and the X-men valaki?
--- Idézet vége ---
AvX végéig megvolt, tervben van a többi, de a Battle of the Atom előtt még szeretném utolérni magam az Infinity-vel, illetve az Infinity elé napirendre vett többi kötettel (Thunderbolts, ASM/SSM, Avengers sorozatok, Fearless Defenders, Nova&GotG) . Kedvenc X-sorozatom az utóbbi évekből amúgy, sajnáltam is, amiért lelőtték. Most akkor mi a szellemi folytatása? Az Amazing X-Men, vagy esetleg valami más?
Balakin:
--- Idézet ---Nem teljesen idevág, de találtam tegnap még valami érdekeset, a 14 karátos kiadó angol változatát, amiről semmi infót nem találtam a kiadó oldalán. Lehet valaki olyan lelkes volt, hogy lefordította a Képes Kiadó kötetét?
--- Idézet vége ---
én is láttam, szerintem "honosítva" lett angolra, illegálisan.
Szerintem Snyder legrosszabb Batmanjei a 2. szám volt és az utolsó rész a Owl sztoriból, amikor az übertalon az egész számban monológozott miközben keresztülvontatta Batsyt a városon. Azok után majdnem abbahagytam. a Death of the familynek csak nagyobb volt a füstje mint a lángja. de amúgy elvoltam vele. A jelenlegi sztori viszont nagyon bejön.
Wolverine and the X-men valaki? A legutóbb két rész baromi jó volt (mondjuk én sokakkal ellentétben jobban bírom a sorozatot az utóbbi időkben mint az elején) és végre valami konstruktív Wolverine-Cyclops jelenetet is sikerült írni.
Ideniel:
--- Idézetet írta: Snake (XF) - 2014. Január 23., 09:29:26 ---Ízlések és pofonok, de én nagyon nem értek ezzel egyet ("Batman-line négy hónapra majdhogynem olvashatatlanná vált"). Ha már muszáj Snyder-be belekötni valamiért, akkor az a Superman Unchained. Ott jóval többet vártam tőle.
--- Idézet vége ---
Meglehet, akarva-akaratlanul is költői túlzás volt a részemről, de például a Nightwing és Batgirl sorozatok szerintem tényleg mélypontra jutottak az event ideje alatt. Persze, lehet arról vitatkozni, hogy ez mennyire lehet Snyder és Higgins/Simone műve, de így utólag én azt látom, hogy utóbbi két író tud szépen is muzsikálni akkor, amikor éppen nem lebeg a fejük felett az "editorial mandate".
SU-ba még nem volt szerencsém beleolvasni, valszeg a Superman-line-t is akkor fogom pótolni, amikor ismét visszatérek a DC-s cuccokhoz.
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése