HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések

*Marvel és DC SPOILER-sörözö*

<< < (241/1662) > >>

Ideniel:
Fura, engem a soron következő új Marvel sorozatok közül épp az új Silver Surfer (Slott&Allred) és Moon Knight (Warren Ellis) hozott lázba leginkább. No nem mintha a Loki - Agent of Asgard-ot kihagynám, csak épp még nem jutottam el odáig, hogy végre elolvassam a Kieron Gillen-féle Young Avengers három kötetét.

Én egyébként egy Samsung GS III-at és egy Samsung Note 10.1-et használok képregényolvasásra, utóbbin fut ugye a MDCU, plusz a két SD-kártyán mindig rajta vannak a kategorizált NOW!, illetve New 52 könyvtárak, s amiket hetente frissítek. A maradék helyre mennek az indie-k, klasszikusok, felzárkóztatók. Utóbbiból a legdurvább a Modern Marvel Chronology könyvtár volt, ami egy éve 30-35 giga lehetett, s most sikerült leapasztani 8 gigára, jelenleg főként átugrott X-Men sorozatokból áll (Wolverine és családja, First Class, X-Men Origins, stb.). DC-ből hasonló szint a Batman kronológia: Year One és JLA Year One, s ami közte van: 3 giga, 56 kötet :D 

Asys:
Tényleg jó lenne megnyerni valamelyik lottót (ötös, hatos, skandináv), több idő jutna a képregényekre (a világ körüli út mellett persze)!  :badteeth:

Jelenleg 8 X címet (All-New X-Factor, All New X-Men, Amazing X-Men, Cable and the X-Force, Uncanny X-Force, Uncanny X-Men, Wolverine and the X-Men, X-Men) és 8 Avengers címet (AI, Avengers, Avengers World, Mighty Avengers, New Avengers, Secret Avengers, Uncanny Avengers, Young Avengers) olvasok! X-Force cím egy lesz nemsokára, de hogy maradjon a 16-os szám, pár hét és indul az Avengers Undercover; az Arenával végeztem!  :rolleyes:

Közben figyelemmel kísérem az Inhumanity-s számokat, meg még pár másik ,,csapat''-ot (GotG, Thunderbolts; meg még amik most indulnak és érdekelnek: New Warriors, Invaders, Revolutionary War)!  :nezze:

Saját szóló képregényt csak Novát olvastam egy darabig, de nemrég behoztam magam Wolverine-ből (tényleg harmatgyenge a story), Thor-ból (nagyon tetszik), Spider-Man-ből (szintén nagyon tetszik, Otto hihetetlenül kemény), Iron Man-ből (nem rossz, elég merész húzás volt ez a ,,tesós'' dolog az alkotóktól) és Hulk-ból (megint csak tetszik)!  :nezze:
Amiket még elkezdek majd: Ghost Rider, Iron Patriot, Loki, Magneto!
Amikből pár képkocka elég volt: Amazon, Holdlovag, Ezüst Utazó...  :dry:

DC-nél Forever evil, megvárom majd, ha már teljesen kijött és akkor állok neki...  ;D

Régebbi, klasszikus képregények, amikre sajnos nem nagyon jut időm (hogy csak ,,párat'' említsek):
1. Alpha Flight vol. 1.
2. West Coast Avengers
3. Solo Avengers
4. Silver Surfer
5. New Warriors vol. 1.
6. Ghost Rider vol. 2.
7. Secret Defenders
8. Quasar...  :rolleyes:

Ideniel:

--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Január 27., 14:03:07 ---Máris segítek: a legutóbbi Wolverine szériát teljes lelkinyugalommal hagyd a fenébe.

--- Idézet vége ---

Nem tiszta melyikre gondolsz. A legutóbbi NOW!-os ongoingra (Paul Cornell)?

Inner Circle:

--- Idézetet írta: Ideniel - 2014. Január 16., 16:01:13 ---...Bevallom töredelmesen, most teljesen le vagyok maradva az Image/Dark Horse/Avatar/stb. cuccokkal, bár reményeim szerint korántsem akkora meló utólag bepótolni ezeket, mint 10 évnyi Marvel képregényt :D

--- Idézet vége ---

Máris segítek: a legutóbbi Wolverine szériát teljes lelkinyugalommal hagyd a fenébe. Elvileg sorsfordító, hogy elveszti az öngyógyító képességét, bár hogy ez mennyire spoiler még... na mindegy, olyan vontatottan és dögunalmasan sikerült megírni, hogy belekezdeni sem érdemes. A végén van 1 oldal, ami érdekes, váratlan és sokat ígérő (a Szemlélő), a többi meg belefért volna 3 számba, úgy talán még érdekes lett volna.
Különösen szánalmas a végén a tizenhatodrangú lúzer Kardfogú vergődése, hogy ő mennyire felsőbbrendű, jobb és szebb, nem korpás a szőre, csillogó fehér a kardfoga és az orrodat is tisztíccsa. (Egyébként el is felejtettem, hogyan került vissza az élők sorába, pedig elvileg olvastam a sztorit.) Az a bagázs meg, akit magával hoz... ehhh. Tényleg felejtős. Az új Wolverine-szériától sem várok semmit.

Balakin:
csak deszka. Waid és Samnee viszi tovább, szóval semmi alkotóváltás, max annyi logikus érv lehet mellette, hogy lezárják a mostani sztorit, szóval az újraszámozással jelzik, hogy az új olvasók itt kapcsolódhatnak be.

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

[*] Előző oldal

Teljes verzió megtekintése