HálóZsák fórumok > Hazai és külföldi megjelenések
*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
jocibmx:
Nekem eddig nagyon bejön, tetszett ahogy a második számban megoldották a gyilkosságok ábrázolását. Kreatív megoldás volt, máshol még nem láttam ilyet. :brow:
A Marvelnál már amúgy is van két olyan sorozat, ahol ügyesen bánnak a képregény nyújtotta lehetőségekkel, gondolok most itt Waid Daredeviljére, meg Hawkeye-ra, és tök jó volna, ha az új Moon Knight is próbálkozna ilyesmivel.
Balakin:
--- Idézetet írta: jocibmx - 2014. Április 13., 08:55:41 ---Olvassa itt valaki Ellis Moon Knight-ját? ;)
Két szám jelent meg eddig, de valami halál vagány ez az új széria. Soha korábban nem olvastam még Moon Knightot, de ez valami marha jó :cool:
--- Idézet vége ---
Olvasom és nem rossz, csak még várom, hogy mire fog kifutni, mert az első szám feldobott egy jó labdát, de a második szám meg csak egy hosszú akciójelenet volt (annak mondjuk nem rossz egyáltalán).
jocibmx:
Olvassa itt valaki Ellis Moon Knight-ját? ;)
Két szám jelent meg eddig, de valami halál vagány ez az új széria. Soha korábban nem olvastam még Moon Knightot, de ez valami marha jó :cool:
Ja és Bendis Moon Knight sorozatához kell tudni valami előzményt? Elkezdett érdekelni a karakter, és akkor már elolvasnám Bendis sorozatát is, már ha nem kell előtte elolvasni a fél Marvel univerzum képregényes termését 25 évre visszamenőleg :badteeth:
FZoli:
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 07., 16:25:56 ---
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Április 07., 15:56:20 ---
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 07., 13:41:19 ---az a pár évvel ezelőtti orosz film, amiben a srác talál egy repülő kocsit és a plot meg egy az egyben az első Pókember filmből lett nyúlva. Az jópofa volt).
--- Idézet vége ---
Zúg a Volga?
--- Idézet vége ---
ez volt a magyar címe? :D Jéjjzusom :D Az eredeti asszem Csornaja molnija volt (Fekete villámot jelent talán).
--- Idézet vége ---
Ja, az volt magyarul is a cím...első fele. A béna magyar címet eltekintve szerintem is jó film, anno képes voltam első nap mikor kikerült google translates angol felirattal nézni, amit ráadásul kézzel lőttem be, hogy nagyjából passzoljon az én verziómhoz. Régi szép idők. :badteeth:
Balakin:
--- Idézetet írta: Inner Circle - 2014. Április 07., 15:56:20 ---
--- Idézetet írta: Balakin - 2014. Április 07., 13:41:19 ---az a pár évvel ezelőtti orosz film, amiben a srác talál egy repülő kocsit és a plot meg egy az egyben az első Pókember filmből lett nyúlva. Az jópofa volt).
--- Idézet vége ---
Zúg a Volga?
--- Idézet vége ---
ez volt a magyar címe? :D Jéjjzusom :D Az eredeti asszem Csornaja molnija volt (Fekete villámot jelent talán).
Navigáció
[#] Következő oldal
[*] Előző oldal
Teljes verzió megtekintése